Paris, August 2017 Arrow Electronics lancerer et “Things Evolved: IoT Innovator Program” i EMEA-regionen. Initiativet er til for at udbrede Internet of Things (IoT) økosystemet og facilitere channel partnernes vej ind på IoT-markeder.

Arrow har positioneret sig unikt på IoT-markedet med en bred portefølje, der håndterer alle lag af en IoT solution stack, fra elektroniske komponenter til IT løsninger. Gennem lanceringen af vores Innovator Program, vil Arrow sørge for at IoT providers og channel-partnere kan drage nytte af deres rækkevidde og viden om IoT-teknologier. Det skal desuden være muligt at udnytte andre services fra Arrow, såsom remote management og monitoring, support, design, integration, træning, marketing og økonomiske løsninger.

IoT Innovator Program gør det muligt for channel partnere at tilbyde deres slutkunder den bedst mulige IoT-løsning. For at underbygge denne mulighed og accelerere udviklingen af IoT-markedet, opretter Arrow desuden dedikerede IoT stacks med nye, specialiserede IoT solution providers, som allerede er etablerede inden for et centralt IoT-markedssegment: Smart cities, industriel IoT, sundhed og transport.

Et af hovedelementerne i IoT Innovator Program er at føre Things Evolved partnere sammen med IoT projekter, der er udarbejdet gennem Arrow’s omfattende forbindelser og rækkevidde på markedet. Things Evolved kunder kan med fordel udnytte Arrow’s kompetencer og ekspertise i dataindsamling og -transport under IoT projekter.

”Vores IoT Innovator Program kickstarter det mest omfattende channel enablement initiativ i industriens komplekse IoT-miljø”, udtaler Eric Nowak, President Enterprise Computing Solutions, Arrow EMEA. ”På baggrund af vores sensor-to-sunset-strategi, er Arrow den eneste globale distributør, der er i stand til at tilbyde troværdige og sikre IoT-løsninger, som dækker alle aspekter af teknologien. Med vores fuldt servicerede IoT Program baseret på solution stacks og professionelle IT-services, skaber Arrow nye, spændende salgsmuligheder i branchen.”

Channel Solution Providers vil opleve mange fordele ved at deltage i Arrow’s IoT Innovator Program, heriblandt:

  • Adgang til IoT solution stacks, som inkluderer sensorer, connectivity, cloud, analytics, sikkerhed, IT-infrastruktur, managed services til end-of-life asset disposition
  • Anerkendt certificering som Arrow Things Evolved Partner
  • Business reviews med Arrow IoT-salgsteamet
  • Kvalificerede leads og inkorporering i yderligere IoT-projekter
  • IoT-træning og marketing ekspertise

VAR’er, MSP’er, solution providers, systems integrators og andre, der er interesseret i at lære mere om Arrow’s Things Evolved: IoT Innovator Program, gå venligst ind på http://iot.arrow.com/contact/ og udfyld kontaktinformation samt vælg “Potential Partner” fra drop-down-menuen.

Om Arrow Electronics
Arrow Electronics (www.arrow.com) er en global udbyder af produkter, services og løsninger til industrielle og kommercielle brugere af elektroniske komponenter og enterprise computing løsninger. Arrow fungerer som en supply channel partner for mere end 125.000 udstyrs- og kontraktproducenter samt kommercielle kunder gennem et globalt netværk med mere end 465 lokationer fordelt på over 90 lande. 

Kilde: Arrow Electronics

Arrow Electronics
Mediekontakt:
Thorsten Hecking, +49-6102-5030-8638
thecking@arroweurope.com