IT-branchen er dynamisk og foranderlig – det er bl.a. derfor, vi holder af at arbejde i den. Hos Arrow mener vi, at forandring kan og bør være startskud til noget nyt og spændende.

Vi starter Q2 med en række organisationsændringer i Arrow's EMEA organisation, som forgrener sig videre til vores danske organisation. Det betyder bl.a. at vi i Danmark har fået ny Country Manager.

Henrik Resting-Jeppesen
Regional Director North-East EMEA
Organisationsændringerne betyder, at Henrik Resting har fået et nyt ansvarsområde og er blevet Regional Director North-East EMEA med ansvar for Danmark, Sverige, Norge, Finland, De Baltiske Lande, Polen, Tjekkiet og Ungarn.

John Normann
Country Manager
John Normann har i forbindelse med Henrik Restings nye ansvarsområde takket ja til stillingen som Country Manager for Danmark. 

I forbindelse med organisationsændringerne har Jesper Juul, Sales & Marketing Director, valgt at opsige sin stilling hos Arrow. Vi ønsker Jesper al mulig held og lykke fremover.

Fortsat fokus på løsningssalg og bæredygtigt samarbejde

John Normann vil i tæt samarbejde med Lars Kok og den øvrige ledelse, som er ved at blive sat, arbejde mod, at Arrow fortsat skal være vores partneres foretrukne Value Add distributør. Den ændrede holdopstilling giver plads til nytænkning og en bredere sat ledelse, men vores samlede fokus vil fortsat være det samme.

”Vi er allerede i gang med mange gode tiltag i forbindelse med ”løsningssalg”, som er det mange kunder ønsker. Vi har den rette organisation, det brede fokus og de rigtige medarbejdere og specialister til at kunne lykkes med dette. Alle disse ting forbliver konstante trods organisationsændringerne.” John Normann