/ > Connect > Arrow Podcast

Arrow Podcast

Bliv inspireret!
Som lytter bliver du inspireret af danske reference-cases, spændende snakke omkring nye løsninger og tekniske budskaber.

Hvor finder jeg Arrow Podcast?
Arrow Podcast kan findes i de fleste podcast apps, og derudover lægger vi den også altid på ZenCast.fm.


Hør podcasten på Zencast her


Alle episoder:

Episode 34: Virtuelt netværk hos Chr. Hansen
Chr. Hansen tog en forretningsbeslutning om at nedlægge de traditionelle siloer i it-afdelingen. De virtualiserede deres netværk med VMware NSX, hvilket understøttede deres strategi fremadrettet. VMware NSX optimerede og sikrede netværket mens rejsen gav nye kompetencer i bagagen. Hør hvordan transformationen krævede forandringsvillighed og hvilken overraskende bonus, de fik i sidste ende.

Episode 33: Arrow Pitch - Intelligent Storage

Hvad er intelligent storage og hvordan kan det optimere vores datacenter? Lyt med på dette afsnit af Arrow Podcast og få et overblik over HPE’s tilgang til kunstig intelligens og machine learning i datacenteret.

Episode 32: Arrow Pitch - Backup
Få et overblik over backup, der er gået fra at være en ”forsikring” til at være forretningskritisk nødvendighed. Vi kommer omkring de væsentligste pain points og hvordan vi løser dem.

Episode 31: Arrow Pitch - HPE SimpliVity
Få et overblik over den hyperkonvergerede løsning fra HPE Simplivity og hør hvordan den adskiller sig fra andre HCI-løsninger på markedet.

Episode 30: CTO-as-a-service - VMware Service Providers on Iceland
Lyt til Providere på Island diskutere hvordan de tilgår markedet som rådgivere og CTO-as-a-service. Service Providers on Iceland discuss their strategies and how they are trusted advisors and offer 'CTO-as-a-service' for their customers.

Episode 29: Websikkerhed ved Kamstrup
Antallet af webangreb er steget med 56% i 2018. Lyt med når Kamstrup fortæller, hvordan de har taget styring i forhold til malware og cyberkriminalitet. Hvilke overvejelser de har gjort sig undervejs og hvordan det er lykkedes dem at optimere deres websikkerhed med McAfee.

Episode 28: Netværksinfrastruktur hos Aalborg Kommune
Hvordan håndterer man et netværk med 18 000 medarbejdere fordelt på 700 forskellige adresser? Kan man få overblik over og sikre en sammensætning af kritisk infrastruktur, mobile enheder og hurtig udbredelse af IoT enheder? Lyt med når vi drøfter Aalborg kommunes netværksinfrastruktur.

Episode 27: Arrow - Fremtidens datacenter
Hvordan kommer vi til at arbejde i fremtiden ? Hvilke værktøjer er der til rådighed i fremtidens datacenter? Lyt med når en af Arrow's Business Directors og tre Business Unit Managers taler om muligheder og visioner for datacenteret.

Episode 26: Arrow IoT robotservice - industri 4.0 i øjenhøjde
Robotservice nedbryder murene mellem produktion og forretning. Hør hvordan du kan optimere og forebygge nedetid i din produktion samtidig med, at du får bragt Industri 4.0 i øjenhøjde. Deltagerne tager dig med på rejsen fra idé til en komplet og køreklar "hyldevare" baseret på Microsoft-teknologier.

Episode 25: Validated Design Documentation - SDDC hos Nordea
Hvordan kan man benytte VMware Validated Design Documentation? Lyt med når Henrik Mønster fra VMware taler med Terkel Olsen om, hvordan Nordea har benyttet dokumentationen til design af deres datacenter.

Episode 24: HPE Discover 2018 - Paneldebat om annonceringer
Paneldebat om nyheder og annonceringer fra HPE Discover 2018.

Episode 23: REMA 1000 - En simpel backupstrategi
REMA 1000 har simplificeret deres backupløsning og fortæller i dette afsnit om deres backupstrategi samt hvilke overvejelser de har gjort sig undervejs. Lyt med når vi taler med Veeam og Rema 1000 om bl.a. gennemskuelighed, 3-2-1-0 reglen og hvad de tænker om cloud backup.

Episode 22: Live fra VMworld 2018 - Paneldebat og annonceringer
En paneldebat Live fra VMworld 2018 i Barcelona hvor der bliver diskuteret annonceringer.

Episode 21: Sikkerhed i clouden​
Har du fået tænkt alle sikkerhedsparametre ind i din cloudløsning? Vi har inviteret Jesper Berth, Kim Elgaard og Torben Clemmensen fra Arrow’s Security & Network team i studiet til en snak om sikkerhed i et cloudmiljø og hvor grænserne går mellem dig og cloud-udbyderne.

Episode 20: Data compliance
Hvordan sikrer du dine data og overholder reglerne for Data Compliance, i en verden hvor private og virksomhedsdata smelter sammen? Hvordan skiller man dataansvaret ad og hvor ligger ansvaret for data? Lyt med på Arrow Podcast afsnit 20 omkring Data Compliance.

Episode 19: Arrow Security – Det opdaterede trusselsbilledepå netværket
SMB-markedet er nu et større mål for hackere end før. GDPR har gjort det klart, hvem der har ansvaret for data, men som sideeffekt er værdien for data øget markant, hvorfor der har været en stor stigning i angreb generelt efter maj 2018.  Vi kigger på den organiserede og økonomiske kriminalitet og har inviteret Bjarne Træholt og Claus Bo Sørensen fra Arrow’s Security & Network team i studiet til en snak om, hvordan vi skal sikre netværket under de nye forhold.

Dette afsnit er det første i en række af Podcast-afsnit som omhandler Dynamics 365. Der gives et overblik over D365 moduler og det nye Business Central. Hør hvordan du kan tilføre værdi til virksomheden med en on-premise- eller en skybaseret løsning.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
 
Episode 17: IoT hos Stevns Kommune
Stevns Kommune har implementeret IoT i kommunen. Hør, hvordan de har grebet opgaven an og hvordan installationer af sensorer i skraldespande, gadekær, veje og broer bidrager til mere tilfredse borgere, effektive arbejdsgange og kan være med til at tiltrække flere turister.
 
Episode 16: Sikkerhed på netværket hos danske virksomheder
I dette afsnit af Arrow Podcast diskuterer vi sikkerhed på netværket med Kim Elgaard, Etisk hacker og Allan Højberg, Systems Engineer fra Aruba Networks. Trusselsbilledet har ændret sig over de seneste år i takt med mobile enheder og IoT er kommet på netværket. Hvordan skal en netværksadministrator forholde sig? Hør sager fra virkelighedens verden og en teknisk snak om netværket.
 
Episode 15: IoT – et praktisk overblik
En introduktion til IoT med Jacob Vestergaard fra Microsoft. Hvad er IoT helt praktisk og hvordan kommer du i gang? Hør specifikke use cases med afsæt i danske virksomheder.
 
Episode 14: Service Provider Success in Iceland
What happens to technology adoption in small communities, Icelandic Carbon Neutral datacenters and how to differentiate your services in a rumour based market. First Arrow Podcast Chapter recorded in English
 
Episode 13: vSAN i virkeligheden
Erfaringsdeling fra vSAN installationer hos Århus Universitet og Carlsberg. HCL liste skræmmehistorier,  Right sizing,  hvordan gik det da Århus universitet gik imod Best Practice, hvad sker der når man tager strømmen fra vSAN og tips og tricks til at implementere vSAN 
 
Episode 12: Karrierevejen – Mads, Cloud Architect
En række af Podcast som giver inspiration til din karriere i it-branchen. Mads fortæller om hans karriere i it-branchen og hvordan han blev Cloud Architect
 
En række af Podcast som giver inspiration til din karriere i it-branchen. Frank fortæller om hans karriere i it-branchen og hvordan han blev Senior Systems Engineer Nordics
 
Episode 10: Karrierevejen – Terkel, Platform Owner Hypervisor
En række af Podcast som giver inspiration til din karriere i it-branchen. Terkel fortæller om hans karriere i it-branchen og hvordan han blev Platform Owner
 
Episode 9: Karrierevejen – Anders, Service Architect
En række af Podcast som giver inspiration til din karriere i it-branchen. Anders fortæller om hans karriere i it-branchen og hvordan han blev Service Architect.
 
Episode 8: Intro til Karrierevejen – inspiration til din karriere i it-branchen
En række af Podcast som giver inspiration til din karriere i it-branchen.

Episode 7: Cloud Management og Automation i en dansk finansiel virksomhed
Vi fik Brian Hjarsø fra Simcorp i podcaststudiet med Robert Jensen fra VMware for at fortælle historien om, hvordan Simcorp med bla., vRealize har formået at automatisere og standardisere IT, så de er kommet helt tæt på forretningen.
  • Hvordan man undgår manuelle fejl ved at automatisere
  • Nedbryder siloerne og fremme samarbejdet (Storage, Netværk , infrastruktur smelter sammen.)
  • Automatisk dokumentation – godt for fx medicinal og finansverdenen hvor der er høje krav om it-dokumentation og sporing.
Episode 6: HPE Discover 2017 - Annonceringer og oplevelser
28.-30. november blev der afholdt HPE Discover i Madrid. Denne Podcast er opsummering af konferencen. Hør hvilke annonceringer der var i løbet af dagene, unikke oplevelser og hvorfor der var en kopi af den internationale rumstation (ISS) i Expo.
 
Episode 5: Fra traditionel netværksmand til NSX hos Århus Universitet
Jens-Kristian fra Århus Universitet fortæller om hvordan det har været at gå fra at være den traditionelle netværksmand til at arbejde med det virtuelle netværk. Han fortæller om hans bekymringer før implementeringen og hvordan han bruger hans netværkskompetencer i hverdagen med NSX. Hvor har Århus Universitet optimeret processerne og hvilke udfordringer mødte de på vejen? Lyt med her
 
Episode 4: Datacenter Horror Stories
I anledningen af Halloween deler vi de mest uhyggelige historier fra datacenteret i danske og udenlandske virksomheder. De historier der kan få enhver it-administrator eller it-chef til at vågne i koldsved om natten.
 
Episode 3: Cyber Crisis Management – Når ulykken er ude
Peter Troels Brahe har 20 års erfaring fra forsvaret og drager i denne episode paralleller mellem fysiske ulykker og Cyber angreb. Hvordan får du forberedt dig bedst på et Cyber angreb? Lyt med her
 
Episode 2: VMworld 2017 Annonceringer og oplevelser
Denne episode opsummerer annonceringer på VMworld 2017 US & EMEA med praktiske eksempler på Use cases. Værterne fortæller om de unikke oplevelser, de har haft på VMworld og giver tips til lytterne omkring deltagelse og videre læsning på annonceringer.
 
Denne Podcast handler om VMworld 2017. Arrow Blogger Board har deltaget på VMworld i mange år og deler ud af deres erfaringer. Hvordan vurderer man det tekniske niveau til en session, hvad er vigtigt at huske, skal man have et fokus i sin planlægning, hvad må man ikke gå glip af m.m.? Vi hører også de bedste historier fra tidligere VMworlds. Vi afslutter med at lære nogle catalanske gloser, så vi er klar til at indtage Barcelona 11.-14 September.
 

 Kontakt

 
Anne Withander
Marketing Manager
+45 30 16 13 26