/ > Løsninger > Middleware

Middleware

Med dagligdags buzzwords som Big Data og digitalisering kommer også et behov for at nyttiggøre disse data bedst muligt i virksomheden, og her spiller middleware en uundværlig rolle ved at gøre data mere værdifuld. Hvor storage bl.a. opbevarer bigdata, er middleware det software, der binder systemer sammen f.eks. ved datakonsolidering, og derfor taler man ofte om det som limen mellem applikationer og operativsystemer. Middleware er et vigtigt software, der effektiviserer applikationslaget og gør det agilt.
 
Middleware - den nødvendige lim i alle forretninger
Det nemme svar på hvilke virksomheder, der har brug for middleware, er: ”alle”. Valget af og behovet for middleware er ikke afhængigt af typen eller størrelsen af virksomheden men derimod af kompleksiteten af IT-infrastrukturen.
 
De fleste virksomheder har brug for et eller flere middlewareprodukter - det kunne f.eks. være i form af:
  • Et Enterprise Ressource Management (ERP) system, der integrerer ordrebehandling, lagerstyring og økonomisystem og derved står for den interne organisering af in- og outputs.
  • Et Business Intelligence (BI) system, der skaber overblik over nuværende virksomhedsdata til brug ved afrapportering, analyser samt prognoser, og som derigennem kan fremskynde og forbedre beslutninger.
  • Et Business Analytics (BA) system, der på baggrund af data og statistiske metoder fokuserer på at skabe nye indsigter, forbedrer virksomhedens præstationsniveau samt viser nye muligheder i markedet. 

Automatisering og effektivisering af processer
Middleware er nøglen til en konsolideringsproces uden menneskelige fejl. Det rette valg samt den rette konfiguration af middleware sørger for at hente de rigtige data, på de rigtige tidspunkter, på alle tidspunkter af døgnet og dermed automatisere processen og spare både tid og penge. Middleware skaber kontinuitet og gør samtidig dine data mere værdifulde, via den måde de præsenteres på.

Middleware gennem Arrow ECS
Arrow ECS har et bredt samarbejde med producenter og business partnere, der er yderst kompetente indenfor middleware. Vores brede forhandlernetværk dækker i vid udstrækning det danske marked, og i samarbejde kan vi løse enhver problemstilling hos en kunde inden for dette område.

Tilbage til løsninger

 
 

 Seneste nyheder

 

Kontakt

John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54
Lars Holst Bertram
Business Unit Manager - IBM Software
+45 28 19 60 24