/ > Løsninger > Network & Security

Network & Security

Network & Security er hos Arrow ECS lagt sammen under ét løsningsområde, fordi sikkerhed skal integreres i det holistiske billede af en virksomheds IT-infrastruktur. Netværket, binder vores interne og eksterne kommunikation sammen, og sikkerheden sikrer samtidig, at det kun er de rette personer, der har adgang til denne kommunikation. Sikkerhed handler ikke kun om virus og hackere men også om datatilgængelighed, hvorfor dette også er en del af vores tankegang.

Når trusselbilledet ændrer sig, skal din infrastruktur gøre det samme
Virksomhedens behov for både netværk og sikkerhed har ændret sig betydeligt i takt med typerne og mængden af udefrakommende trusler. Mobility og BYOD er faktorer, der er med til at ændre trusselsbilledet, og i denne forbindelse er det Arrow ECS’ holdning, at det er nødvendigt at følge med i den dynamiske udvikling og sammensætte nye sikkerhedsløsninger.
 
Tag stilling til egne udfordringer
Hvis en virksomhed ikke aktivt tager stilling til sit netværk og sikkerhed, så kan den kun være sikker på én ting; nemlig at investere i noget, der ikke opfylder virksomhedens egentlige krav. Netværk og sikkerhed er noget alle virksomheder indenfor alle brancher skal stilling til – uanset hvor simpel eller kompleks deres it-infrastruktur er. Flere virksomheder investerer i ”grøn IT”, hvilket har en masse forretningsmæssige fordele, du bl.a. kan læses mere om under virtualisering, men disse investeringer betyder også, at der stilles nye krav til virksomhedens netværk- og sikkerhedsløsninger.
 
Vi giver dit netværk et sikkerhedscheck med hackerens øjne
For at afbillede de trusler din virksomhed måtte stå overfor, bruger vi hos Arrow ECS etisk hacking som indgangsvinkel til dialogen omkring jeres nuværende netværk og sikkerheden derpå. In-house har vi certificerede etiske hackere, som agerer hackere til både seminarer, kurser og ”sikkerhedstjek” af sikkerhedsløsninger for at vise og afdække de værktøjer ondsindede hackere bruger.
 
En holistisk forståelse for både netværk og sikkerhed
Vi har den holistiske forståelse for både netværk og sikkerhed, der gør os i stand til at sparre og rådgive inden for disse felter. Samtidig bestræber vi os hele tiden på at se hvilken vej udviklingen går, rådgive din forretning, bedst muligt. Vores udvalgte samarbejdspartnere sikrer kvaliteten i den endelige løsning og arbejder, ligesom vi, målrettet mod at levere ideelle løsninger hver gang.

Tilbage til løsninger 

 

 Seneste nyheder

 

Kontakt

John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54