/ > Løsninger > Servers

Servers

Servere udgør en central del af IT-infrastrukturen i alle virksomheder og for at få en skalerbar og fleksibel IT-platform, bør valget af servere først ske efter grundig undersøgelse og med høj forståelse for mulighederne samt deres styrker og svagheder. Serverløsninger hos Arrow ECS tager afsæt i det bedste og mest egnet hardware og software på markedet, som konfigureres helt specielt til den enkelte virksomhed.
 
Servere til alle brancher og størrelser
Uanset om virksomheden er stor eller lille, er der brug for en serverløsning, der matcher behovet for kompleksitet. Digitaliseringen betyder at mange virksomheder, der før kunne nøjes med meget simple IT-installationer nu også må ty til mere komplekse sammensætninger for at kunne sikre egne data.
 
Kompetencer der effektiviserer din forretning
For at kunne tilbyde den bedst mulige service og finde frem til den helt rigtige serverløsning er det vigtigt, at vi har en god forståelse for de behov og udfordringer, den enkelte virksomhed står overfor. Ved at investere lidt tid i begyndelsen af denne proces kan der spares rigtig meget i den samlede løsning.  Alle vores serverløsninger kan naturligvis anvendes til virtualisering, hvilket også er med til at effektivisere både IT-infrastrukturen, din virksomhed og dine medarbejdere på flere niveauer:
 • Plads
 • Pris
 • Strømforbrug
 • Optimering af licenser
 • Maksimal oppetid

Invester rigtigt – første gang
Der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når man snakker servere, men det er vigtigt, at man vælger rigtigt første gang og dermed undgår lappeløsninger og reinvesteringer. Vi sælger ikke varenumre men løser opgaver, og vi kan guide i egenskab af vores viden og erfaring. Grundet vores egen virksomhedskonstellation har vi hos Arrow ECS forståelse for både dagligdagsforretning og projektforretning samt hvordan, samspillet mellem disse skal og bør hænge sammen i en profitabel virksomhed. Vores mangeårige erfaring med projektsalg gør, at vi har en bred viden, kan tænke ud af boksen og ikke er berøringsangste, selv hvis en opgave er utraditionel.

Tilbage til løsninger

 

 Seneste nyheder

 
 1. 05-07-2018

  Arrow Electronics Recognized as Global Distributor of the Year by Hewlett Packard Enterprise

  Arrow Electronics, Inc. (NYSE:ARW) received the 2018 Global Distributor of the Year Award from Hewlett Packard Enterprise (HPE).
 2. 13-06-2018

  Password Reset - nu meget nemmere at administrere

  Med den nye version af Password Reset, er det nu muligt, kun at have et enkelt Password Reset Website på tværs af flere AD'er.
 3. 22-03-2018

  Citrix re-certificering uden at tage eksamen

  Indtil den 30. juli er det muligt at få opfrisket sin CCE-V certificering ved at deltage på CXD-410: XenApp and XenDesktop 7.1x Assessment, Design and Advanced Configuration kursus.
 4. 22-03-2018

  Garanteret NetScaler kursus med Bjarne Træholt

  Bjarne Træholt, den bedst vurderede Netscaler underviser i verden, underviser vores garanterede CNS-220 NetScaler 12-x Essentials and Traffic Management kursus fra den 9. – 13. april!

Kontakt

Lars Kok
Business Unit Director
+45 2819 6013
Lars Grubach
Business Unit Manager
+45 2819 6077
Lars Bækmark
Solution Specialist
+45 2241 0500