/ > Løsninger > Services

Arrow ECS tilbyder end-to-end kompetencer og services

Arrow ECS har gennem mange år succesfuldt kunne levere en omfattende service konsulentportefølje. Vi har igen og igen bevist vores værdi som et teknologi- og kompetencecenter, som vores partnere kan bygge deres forretning på. Uanset om vi arbejder direkte med dig som forhandler, eller med dine kunder på vegne af dig, kan du stole trygt på, at dine interesser er i centrum for alt, hvad vi gør. Dette er vores personlige dedikering til at hjælpe dig med at få succes.
 
Vi tilbyder kompetence ressourcer, som kan hjælpe dig med at levere målbare fordele til dine kunder, opnå markedsdele og styrke din position i markedet.
 
Vi går ind og støtter din forretning
Arrow ECS Services tilbyder pre-sale, uafhængig teknologi-rådgivning, et omfattende katalog af services, herunder design og implementering, kundesupport-ydelser og IT-uddannelse. Vores kompetencer og serviceydelser supplerer og udvider dine egne ressourcer, samtidig med at vi kan hjælpe dig med at styrke din konkurrenceevne.
 
Førende på alle fronter
Arrow ECS er anerkendt som en førende specialist indenfor IT-uddannelse. Vi tilbyder professionel træning og uddannelse for både brugere og vores partnere i salgskanalen. Vores omfattende kursusprogram tilbyder anerkendte og individuelle kurser indenfor de fleste infrastrukturløsninger. Vores kurser fokuserer også på producent-uafhængige IT-emner.
 
Garanti for kundetilfredshed
Vores dygtige team af branche-certificerede konsulenter, erfarne instruktører og dedikerede Service Support folk er her for at hjælpe din virksomhed, uanset hvordan og hvornår du måtte ønske det. Denne fleksibilitet betyder, at du kan vækste din forretning i dit eget tempo, skabe ny omsætning uden at trække for hårde veksler på dine ressourcer – og at du kan være tryg ved, at vi altid er der til at klare de udfordringer, der måtte opstå undervejs.
 
State-of-the-art faciliteter
Vi har investeret i at etablere en række af demo centre. Her har du de perfekte rammer for demonstration af IT-infrastrukturløsninger i forskellige miljøer. Demo centrene giver dig desuden mulighed for at uddanne kunder og påvirke deres beslutninger. Du kan med andre ord bruge centrene som løftestang for mersalg.
 
Hvorfor indgå partnerskab med Arrow ECS omkring services?
Hver eneste af de følgende Arrow ECS serviceydelser kan tilføre betydelig værdi til din forretning. Betragtet ud fra en helhedsvinkel, giver vi dig adgang til unikke services, der gør Arrow ECS til noget særligt i markedet.
 • Neutral pre-sales rådgivning og teknologisk bistand
 • Ekspertviden om design, udvikling og projektstyring fra start til implementering
 • Konstruktion af”test-miljøer”, der sikrer minimal forstyrrelse under installation af en løsning
 • Kundesupporterede serviceydelser, der tilbyder eftersalgssupport og teknologisk rådgivning
 • Anerkendte forhandler-, salgs- og konsulentteams, der leverer den højeste kvalitet
 • Individuel og pakketerede serviceydelser
 • Demo centre, hvor de nyeste løsninger fra vores forhandlere eksponeres 
 • Anerkendt og førende europæisk udbyder af IT-specialist træning

Tilbage til løsninger

 

 Seneste nyheder

 
 1. 14-02-2019

  VMwares 2 års VCP certificeringsregel ophører med øjeblikkelig virkning

  Indtil nu, skulle alle, der havde en VCP certificering, sørge for at re-certificere sig selv indenfor 2 år.
 2. 25-01-2018

  Arrow Education undervisningslokale

  Skal du bruge lokaler til undervisning, seminar eller andet, så har Arrow Education top moderne lokaler til leje.
 3. 25-01-2018

  Arrow lancerer nyt virtuelt undervisnings initiativ

  Det er en ny tilgang til undervisning, hvor vi kombinerer den klassiske klasseværelsesundervisning og det virtuelle klasseværelse.
 4. 22-06-2017

  Ændring på vej til CSP Indirect Reseller (2-Tier) Incentives fra Microsoft

  Microsoft Incentive Program for finansår 2018 (FY18), som begynder 1. juli 2017, ændres til at du som partner selv kan kvalificere dig.
Could not resolve all the selected users.

Kontakt