/ > Løsninger > Storage

Storage

Storage med høj data-tilgængelighed
Storage er en vigtig del af det moderne datacenter. Digitaliseringen betyder, at vi har nået et historisk højt punkt i mængden af opbevaret data – også kaldet Big Data. Hos Arrow ECS har vi en dybdegående forståelse for disse data, og hvordan deres tilgængelighed, f.eks. gennem det rette valg af middleware, kan effektivisere virksomhedsdriften, øge produktiviteten og dermed betyde store konkurrencemæssige fordele for vores kunder.
 
Fleksibilitet og performance i højsædet
Hos Arrow ECS kan vi sammensætte den helt rigtige storageløsning til alle typer virksomheder – uanset branche og størrelse. For at imødekomme både store og små virksomheder laver vi altid skalerbare storageløsninger, der kan vokse med forretningen. Vores mangeårige erfaring og viden om storage gør, at vi er i stand til at rådgive om løsninger, der maksimerer performance og oppetid og derved skaber høj nytteværdi.
 
Forretningsforståelse der skaber grønne tal på bundlinjen
Storageløsninger hos Arrow ECS bliver skræddersyet ud fra den enkelte kunde. Sådan sikres den optimale hastighed og højst mulige kapacitet, hvilket bl.a. betyder besparelser på strøm, køl og plads. Vi opsætter businesscases, der påviser både indtjening (ROI), og de besparelser denne investering medfører.
 
Gennem et samarbejde med Arrow ECS vil der være fokus på:
 • Omkostningsminimering
 • Produktivitetsmaksimering
 • Den daglige forretningsgang
 • Vedligeholdelse af systemer

Storage hos Arrow ECS – et sikkert valg
Vi kan hjælpe med alle led i processen; fra den rette sizing af storageløsningen, til implementering, setup og sideløbende, samt efterfølgende services. Vi samarbejder med en lang række af de bedste producenter og forhandlere på markedet og kan derved tilbyde et udbytterigt samarbejde, uanset brand-præferencer eller udfordringer i virksomheden.

Tilbage til løsninger

 

 Seneste nyheder

 
 1. 26-10-2018

  Arrow Electronics og INFINIDAT har indledt europæisk samarbejde

  It-distributøren Arrow ECS og storage-leverandøren Infinidat har netop indledt et tæt samarbejde om det voksende enterprise storage-marked.
 2. 11-07-2018

  Arrow Electronics adds Rubrik to its data management portfolio

  Arrow Electronics has become a Danish distributor of cloud data management company Rubrik.
 3. 05-07-2018

  Arrow Electronics Recognized as Global Distributor of the Year by Hewlett Packard Enterprise

  Arrow Electronics, Inc. (NYSE:ARW) received the 2018 Global Distributor of the Year Award from Hewlett Packard Enterprise (HPE).

Kontakt

Lars Kok
Business Unit Director
+45 2819 6013
Lars Grubach
Business Unit Manager
+45 2819 6077
Allan Kiowsky
Business Development Manager - Oracle & other software
+45 3016 1374
Torben Hoveling
Business Unit Manager - Service & NetApp
+45 2819 6061
Jesper Juul
Sales & Marketing Director
+45 2819 6079