/ > Løsninger > Virtualisering

Virtualisering

​Virtualisering frigør applikationer og operativsystemer fra hardware, således at uudnyttet kapacitet undgås, og investeringer i IT-infrastrukturen optimeres. Med virtuelle og dermed softwarebaserede servere kan systemerne programmeres til automatiserede handlinger, som før skulle varetages af mennesker, hvilket giver en række fordele som f.eks. besparelser og færre fejl.

Virtualisering - et relevant redskab for alle virksomheder
Virtualisering henvender sig til en bred gruppe af virksomheder, fordi det omhandler den måde, vi arbejder med applikationer, brugere og datacenteret. På baggrund af de forretningsmæssige fordele virtualisering skaber, er det blevet en ny standard over hele verden. Virtualisering kan optimere virksomheden i en sådan grad, at IT-afdelingen kan indtage nye roller, hvor de er forretningsorienterede og innovative inden for deres felt og dermed kan øge forretningens produktivitet.

Økonomiske fordele ved virtualisering
Der er mange økonomiske fordele ved at virtualisere datacentret. Virtualisering kræver færre dele hardware, så foruden at investere færre penge spares der både plads og strøm i datacentret. Forretningen gøres også mere konkurrencedygtig, idet applikationerne til alle tider kan tilgås fra alle steder og derved højne medarbejdernes produktivitet. Med virtualisering skabes en mere agil og effektiv forretning, der lettere kan skifte IT-mæssig kurs, hvor applikationerne er i konstant drift, og som er mindre sårbart over for nedbrud, fordi IT-fundamentet er mere stabilt.

Virtualisering hos Arrow – når viden skal være i højsædet
Hos Arrow ECS har vi en bred portefølje af virtualiseringsløsninger og kan sammensætte både hardware og softwaredelen inden for alle former for storage virtualisering, compute virtualisering og netværksvirtualisering. Dette giver os mulighed for at skræddersy alle virtualiseringsløsninger til den enkelte virksomhed ud fra de nyeste standarder og med fokus på den intelligente løsning. Med udgangspunkt i kunden tager vi hensyn til design, rådgivning og pris, hvilket betyder, at en løsning fra Arrow ECS er den mest effektive med højest mulige nytteværdi, samtidig med at den er prisbevidst.

Vi skaber innovative virtualiseringsløsniner
Hos Arrow ECS har vi arbejdet med virtualisering igennem mange år, og vi ser erfaring som hjørnestenen i en god løsning. Vi har fokus på ”new and breaking solutions”, hvilke vi bl.a. kan levere på baggrund af det årelange netværk, vi har bygget op. Med vores samarbejdspartnere kan vi skabe innovative løsninger, og samtidig også supportere både før, under og efter salget.

Tilbage til løsninger

 

 Seneste nyheder

 
 1. 12-12-2018

  Quest Makes Veeam Backup Better!

  Talk about a winning combo!
 2. 17-08-2018

  Veeam Backup til Microsoft Office 365 V2

  Med den nye version af Veeams backup til Office 365, er der mange nye features, som er med til at eliminere datatab.
 3. 02-07-2018

  Arrow Electronics Wins VMware 2017 Global and Regional Partner Innovation Awards

  Partners Awarded for Extraordinary Performance and Notable Achievements
 4. 15-06-2018

  Microsoft Dynamics 365

  Fremskynd virksomhedens transformation med Microsoft Dynamics 365
 5. 25-04-2018

  Mange nye forbedringer i VMware’s vSphere 6.7

  VMware lancerede i sidste uge en ny version af virtualiseringsplatformen vSphere med versionen 6.7.
Could not resolve all the selected users.

Kontakt

John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54