/ > Løsninger > Virtualisering

Virtualisering

​Virtualisering frigør applikationer og operativsystemer fra hardware, således at uudnyttet kapacitet undgås, og investeringer i IT-infrastrukturen optimeres. Med virtuelle og dermed softwarebaserede servere kan systemerne programmeres til automatiserede handlinger, som før skulle varetages af mennesker, hvilket giver en række fordele som f.eks. besparelser og færre fejl.

Virtualisering - et relevant redskab for alle virksomheder
Virtualisering henvender sig til en bred gruppe af virksomheder, fordi det omhandler den måde, vi arbejder med applikationer, brugere og datacenteret. På baggrund af de forretningsmæssige fordele virtualisering skaber, er det blevet en ny standard over hele verden. Virtualisering kan optimere virksomheden i en sådan grad, at IT-afdelingen kan indtage nye roller, hvor de er forretningsorienterede og innovative inden for deres felt og dermed kan øge forretningens produktivitet.

Økonomiske fordele ved virtualisering
Der er mange økonomiske fordele ved at virtualisere datacentret. Virtualisering kræver færre dele hardware, så foruden at investere færre penge spares der både plads og strøm i datacentret. Forretningen gøres også mere konkurrencedygtig, idet applikationerne til alle tider kan tilgås fra alle steder og derved højne medarbejdernes produktivitet. Med virtualisering skabes en mere agil og effektiv forretning, der lettere kan skifte IT-mæssig kurs, hvor applikationerne er i konstant drift, og som er mindre sårbart over for nedbrud, fordi IT-fundamentet er mere stabilt.

Virtualisering hos Arrow – når viden skal være i højsædet
Hos Arrow ECS har vi en bred portefølje af virtualiseringsløsninger og kan sammensætte både hardware og softwaredelen inden for alle former for storage virtualisering, compute virtualisering og netværksvirtualisering. Dette giver os mulighed for at skræddersy alle virtualiseringsløsninger til den enkelte virksomhed ud fra de nyeste standarder og med fokus på den intelligente løsning. Med udgangspunkt i kunden tager vi hensyn til design, rådgivning og pris, hvilket betyder, at en løsning fra Arrow ECS er den mest effektive med højest mulige nytteværdi, samtidig med at den er prisbevidst.

Vi skaber innovative virtualiseringsløsniner
Hos Arrow ECS har vi arbejdet med virtualisering igennem mange år, og vi ser erfaring som hjørnestenen i en god løsning. Vi har fokus på ”new and breaking solutions”, hvilke vi bl.a. kan levere på baggrund af det årelange netværk, vi har bygget op. Med vores samarbejdspartnere kan vi skabe innovative løsninger, og samtidig også supportere både før, under og efter salget.

Tilbage til løsninger

 

 Seneste nyheder

 
 1. 08-02-2018

  Solution Specialist / Presales til VMware teamet

  Vi søger til vores afdeling i Ballerup en super energisk og topmotiveret medarbejder, som brænder for at arbejde med de førende teknologier i markedet – her med hovedfokus på VMware.
 2. 05-12-2017

  Gør maskindata tilgængelige, nyttige og værdifulde for alle

  Ønsker du at få indsigt i forretningsmulighederne med Splunk?
 3. 10-11-2017

  vCloud Director instill Configure management

  Er du VMware service provider, så kunne dette vCloud Dircetor Install Configure Manage være noget for dig.
 4. 05-09-2017

  NSX – Netværksvirtualisering med IT sikkerhed som primær usecase

  VMwares Netværksvitualiseringsprodukt NSX flytter netværket fra hardware over i software og fjerner det fysiske element i at flytte switches og konfigurere netværk et med et hav af fordele det giver.
 5. 06-06-2017

  Har du en Citrix Certificering, der er ved at udløbe?

  Citrix har netop indført et nyt re-certificeringsprogram, der gør det muligt at tage det kvalificerende kursus – UDEN at skulle tage eksamen og alligevel blive re-certificeret.

Kontakt

Jesper Juul
Sales & Marketing Director
+45 2819 6079
John Normann
Business Unit Director
+45 2819 6054