Hvorfor Arrow ECS?
Arrow har 100% fokus på at sikre, at du som Service Provider får det maksimale ud af samarbejdet med dine it-leverandører – naturligvis med udgangspunkt i at vækste din forretning mest muligt. Det er vigtigt for os, at du oplever værdi ved samhandlen med os.

Vi vil gerne være din One-Stop-Shop, så du kan minimere administrationen af leverandøraftaler og opnå de stordriftsfordele, der følger med at samle aftalerne et sted.

Stort bagland med de relevante kompetencer
Vi har et stærkt team af Inside Sales og produkt specialister, som arbejder tæt sammen med vores Hosting team og hjælper med at håndtere daglige forespørgsler, svare på spørgsmål og ekspedere ordrer. Vores produkt specialister bistår med forretningsudvikling i tæt samarbejde med producenter og kunder – og med udgangspunkt i din forretning.

Hent oversigt over vores Arrow Hosting kontakter >

Bred produktportefølje
Vi har en lang række af markedets førende producenter i distribution. Mange af vores Hosting kunder benytter typisk flere af disse i deres produktionsapparat. Vi har samtidig dygtige kollegaer, der kan bistå med sparring på tværs af de mange brands og produktområder. Hvis du benytter – eller ønsker at gøre det - nogle af disse i din forretning, så giver det god mening at tage en snak med os om mulighederne for et samarbejde.

Hent producentoversigt >

hosting banner2.jpg

Producenter.jpg

Vores kunder siger

Vi har spurgt nogle af vores kunder hvorfor de samarbejder med os:

Video 1.jpg
Video 2.jpg

John 2.jpg
John Carty
Business Development Manager
+45 3067 2278
john.carty@arrow.com