Mobility

Medarbejdere er mobile når et job, der skal udføres eksternt, kræver adgang til intern data. Det betyder, at mobility er relevant at tage stilling til, hvis medarbejdere i arbejdsøjemed har en daglig gang uden for huset, arbejder hjemmefra eller rejser i perioder. Sådanne arbejdsformer kan de færreste virksomheder se sig fri for, og det betyder, at det er nødvendigt at tage aktiv stilling til det løsningsområde, vi kalder ”mobility”.

Reaktiv eller proaktiv holdning til mobility?
De mobile arbejdsmønstre bliver mere presserende at forholde sig til, jo mere arbejdsliv og fritid smelter sammen, da vores private og arbejdsmæssige enheder i samme ombæring også forenes. Hos Arrow ECS vil vi hjælpe dig med at favne diversiteten i dine medarbejdere og deres mobile enheder, så din forretning ikke begrænses af ensartet teknologi og fasttømrede rammer. Når du tager stilling til en mobility-strategi, er det samtidig vigtigt at have Network & Security for øje, men det hjælper vi dig også gerne med at implementere i din plan og i din forretning.

Forretningsmæssige fordele ved mobility
Mobile enheder skaber effektivitet, fleksibilitet og produktivitet, men mange virksomheder har ingen mobility-strategi, hvilket gør de medarbejderejede enheder svære ”udnytte” som virksomhed. Hvis der derimod lægges en mobility-strategi, kan der sættes kroner og ører på de besparelser, mobiliteten afføder.

Få en bred løsning med stort payoff
Hos Arrow ECS har vi en lang række dygtige samarbejdspartnere, hvilket giver mulighed for at sammensætte en bred løsning med stort payoff for den enkelte kunde. In-house har vi mange eksperter på de enkelte brands, som gør det muligt at tilbyde en bred portefølje af løsninger og samtidig yde den bedst mulige service.

Tilbage til løsninger

 

 Seneste nyheder

 

Kontakt

John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54