/ > Services > Driftsstøtte

Driftsstøtte

Hos Arrow ECS  kan vi tilbyde landsdækkende driftsstøtte-aftaler for udvalgte Backup og Storage Management løsninger fra IBM, CA samt Symantec.

Aftalen dækker en valgfri kombination af følgende del-elementer:
  • Periodiske online-tilkoblinger, hvor vi analyserer logfiler mv.
  • Periodiske konsulent besøg på adressen, hvor der dokumenteres for resultater siden sidst.
  • Yderligere kan der valgfrit foretages uddannelse af kundens driftspersonale, re-konfigurationer som afspejler et ændret behov eller løbende opdateringer af produkterne.
Med en driftsstøtte aftale vil resultatet for slutbrugeren blive en mere stabil og sikker drift. Mange latente problemer fanges ved vores periodiske gennemsyn af logfiler. Disse kan således rettes proaktivt, enten online, eller ved næste periodiske gennemgang ude på adressen. Virksomheden behøver derfor ikke, i samme udstrækning, egne uddannede specialister til at varetage Storage driften. Det eksisterende drifts personale kan i højere grad sparre med vores driftskonsulenter, til en rationaliseret pris.
 
Vores driftskonsulenter er i kraft af det tætte samarbejde med producenterne, nogle af de dygtigste folk på området. De bliver løbende opdateret med seneste nyt på det specifikke produktområde, såvel som på underliggende operativsystemer, som netværks og SAN protokoller.

Tilbage til Services

Kontakt

Lars Kok
Business Unit Director
+45 28 19 60 13
Lars Grubach
Business Unit Manager - HP
+45 28 19 60 77