/ > Services > Kursusinformation

Kursusinformation

​Arrow ECS er officielt dansk uddannelsescenter (Authorized Training Center - ATC) for en lang række førende producenter.
 
Vores instruktører
Alle vores instruktører er uddannede Certified Instructors med mange års erfaring og specialviden.
 
I hverdagen arbejder vores instruktører inden for det område, de underviser i. Det giver et godt fundament, og sikrer dig det største udbytte af kurserne, da instruktørerne både har den praktiske og teoretiske viden, der skal til for at formidle budskaberne interessant og engageret.
 
Undervisningsfaciliteter
Vi underviser i gode kursuslokaler i hhv. Ballerup og Århus med masser af teknisk udstyr til rådighed. I løbet af dagen kan du nyde morgenbrød, kaffe, te, sodavand, frugt, slik og selvfølgelig frokost. Denne forplejning, manualer og øvrige kursusmaterialer dækkes af kursusprisen.
 
Kursuskalender
Få et overblik over samtlige kurser, datoer og priser i vores kursuskalender. Du er også altid velkommen til at sende spørgsmål og forespørgsler via training.ecs.dk@arrow.com.
 
Tilmelding og registrering
Når du tilmelder dig et kursus, sender vi dig en kursusbekræftelse, og du er dermed tilmeldt. Kurset skal være betalt inden kursusstart. Ved aflysning mere end 10 arbejdsdage før kursusstart refunderes det fulde beløb. Ved aflysning 6-10 arbejdsdage før kursusstart vil du blive faktureret et gebyr på DKK 1.500,- ex. moms. Ved aflysning 5 arbejdsdage eller mindre før kursusstart vil du blive faktureret det fulde beløb. Du er selvfølgelig altid velkommen til sende en anden i dit sted.
 
Undervisningssprog
Al undervisningsmateriale er på engelsk. Er der ikke-dansktalende deltagere på kurset, bliver det afholdt på engelsk, men det er sjældent forekommende på VMware og Citrix kurserne.
 
Starttider
I din kursusbekræftelse vil de nøjagtige tidspunkter for undervisningen fremgå, men det er typisk mellem kl. 9.00 og 16.00. Fra kl. 8.30 er det muligt at nyde en let morgenmad.
 

Kontakt

Hanne Pia Nielsen
Channel Developer
+45 30 16 13 40