Er du uddannet hacker, og vil du gerne have en endnu skarpere profil? Eller synes du, at det lyder super spændende at blive hacker, men kurset ser lidt for avanceret ud?

Så vent ej mere! Med Arrows nye uddannelsesforløb kan vi tage dig fra at arbejde med netværk, til at have en af de mest omfattende Hacking and Investigating certificeringer, der er på markedet. Dette gøres på blot 3 niveauer!

Dette første kursus er Certified Network Defender, der gennemgår de helt basale ting ved netværkssikkerhed. Du vil lære at sikre dine data ved at sætte Firewalls og IDS sikkert op, samt lære hvordan du håndterer processerne omkring et sikkerhedsnedbrud.

Kursus nummer to er det mest populære kursus fra 2017, Certified Ethical Hacker. Kurset lærer dig, at sikre din virksomheds netværk og systemer, ved at gøre præcis som en hacker ville gøre. Ved at opdage potentielle indgange før hackeren, så kan du nå at sikre jeres infrastruktur, før hackeren får overtaget.

Hacking intro.jpeg

Når du først er en del af den voksende skare af hackere i den gode sags tjeneste, vil du kunne styrke din profil med et af to kurser: EC Council Security Analyst eller EC Council Computer Hacking Forensic Investigator.

Security Analyst
vil yderligere forbedre dine evner indenfor hacking, med nye avancerede angreb. Kurset lægger også vægt på metodikken omkring en penetrationstest, så du bliver i stand til at lave en grundig og udførlig test samt rapport af virksomhedens sikkerhed.

Med Computer Hacking Forensic Investigator bliver du gjort i stand til at undersøge computere, der har været udsat for et hackerangreb. Med din viden fra kurset, vil du kunne følge hackernes fodspor, og udnytte de spor der er efterladt til at sørge for at hackeren bliver fanget efterfølgende.