/ > Services > Maintainance

Maintainance

På grund af vores tætte samarbejde med de forskellige producenter, og vores ‘Second to none’ kompetence på storage-produkterne, kan vi tilbyde certificeret vedligeholdelse af alle storage-løsninger.
 
Vi kan, gennem vores forhandlere, tilbyde vedligeholdelse af backup- og storage-løsninger. Vedligeholdelsen sker enten på virksomhedens adresse (onsite), eller ved ombytning og reparation fra vores certificerede værksted (Cross Ship & workshop), efter kundens ønske.
 
On-site Maintainance
Vi tilbyder de typiske varianter som 8 eller 24 timers døgnvagt, samt tilkaldetider ned til 2 timer, i op til samtlige 365 dage om året.
 
Alle aftaler dækker såvel beredskab, som reservedele, rejse og tekniker-tid, således at virksomheden i videst mulig udstrækning har en fast omkostning til vedligeholdelse af sine storage investeringer.
 
Hos Arrow ECS har vi vores eget team af højtuddannede og certificerede teknikere samt kontakt til storage specialister verden over. Vi har desuden et fuldt sporbart tracking-system for fejlkald og løbende reservedels beholdninger, der gør at intet overlades til tilfældighederne, når problemerne pludselig melder sig.
 
Cross Ship Maintainance
På enkeltstående drev og autoloadere kan vi tilbyde en Cross Ship aftale. Hvis der opstår en fejl, dækker aftalen at slutbrugeren kan ringe til vores certificerede værksted, som via telefonen afdækker problemets omfang. Hvis enheden konstateres fysisk/elektrisk defekt, fremsendes straks en tilsvarende og fuld funktionsdygtig enhed i original emballage.
 
Ved modtagelse, sender kunden den defekte enhed retur til værkstedet i den originale emballage fra ombytningsenheden.
 
Repair
På defekt udstyr udenfor garanti eller maintenance aftale, kan vi tilbyde en almindelig workshop repair.

Ved Workshop repair kan kunden, via sin forhandler, sende den defekte enhed til vores værksted, som så vil sørge for at enheden bliver repareret.
 
Når enheden er repareret returneres den, sammen med en faktura for udbedringen. I mellemtiden kan vi udleje en anden enhed, således at driften kan fortsættes.

Tilbage til Services

Kontakt

Lars Kok
Business Unit Director
+45 28 19 60 13