Arrow ECS Internet > Services > Konsulentydelser

Konsulentydelser

​Vores hold af specialister står til rådighed med stor erfaring og viden. Se det som en support og udnyt denne ressource til at løse komplekse problemstillinger, løsningsdesign og implementering.

Vi arbejder ud fra en metodik, som består af fire faser:
  • Analyse: En gennemgribende analyse af det eksisterende miljø
  • Design: Et design som er lavet ud fra producentens og Arrow ECS’ best practice
  • Udrulning: Udrulningsmetodik som sikrer et ensartet og veldokumenteret driftsmiljø
  • Drift: Driftmetodik og uddannelse på alle niveauer

Dækker alle IT-behov fra a-z

De teknologiske kompetencer, der ligger bag løsninger fra Arrow ECS, udgør en integreret portefølje af ressourcer for vores partnere og deres kunder.

Pre-sales
Arrow ECS trækker på de bedste teknologier, de højeste anerkendelser og rig erfaring, når vi designer og implementerer løsninger på vegne af dig. Se os som en forlængelse af dit eget salgsteam i IT-infrastrukturløsningernes dynamiske verden. Vi anbefaler, demonstrerer og lægger ressourcer til produkter eller løsninger, der skal opfylde forretningsmål og krav.

Design og implementering
Arrow ECS Services ser det som sin opgave at gøre dit liv enkelt, og give dig frihed til at bruge din energi og ressourcer på at opbygge din kerneforretning. Uanset om dine kunder har fokus på business continuity, compliance, firewalls, netværkssikkerhed og optimering kan Arrow ECS tilføre betydelig forretningsværdi på ethvert niveau.
 
Konsulentbistand og teknisk support
Et partnerskab med Arrow ECS giver dig adgang til teknologiekspertise med markedsledende services, samt løsninger, der er udviklet til at øge effektivitet og indtjening. Vores konsulenter kan hjælpe dine kunder med at tilføre deres nuværende infrastruktur maksimal værdi, så de beskytter deres tidligere investeringer. Et godt eksempel er, at dine kunder kan opnå en enklere og mere omkostningsvenlig styring af deres infrastruktur. Som din samarbejdspartner kan vi hjælpe dig med at styrke din troværdighed i dine bestræbelser på at hjælpe kunderne med at maksimere deres ROI (Return on Investment).
 
Hvorfor blive Arrow ECS partner, når det gælder forretningsorienterede services?
I dagens dynamiske forretningsverden er der brug for leverancer, der på den ene side opfylder deres skiftende behov, og på den anden side skaber et fundament for din forretning via pålidelig, langsigtet support.
  • Skab vækst i din forretning hvor du supplerer dine egne interne teknologi-ressourcer med eksterne ressourcer
  • Få sikkerhed for adgang til hjælp fra certificerede, erfarne konsulenter når som helst
  • Få nye kunder via vores pre-sales services
  • Lever komplette løsninger til dine kunder – fra pre-sale, implementering til dokumentation og viden.

Tilbage til Services

Kontakt

Lars Kok
Business Unit Director
+45 28 19 60 13
John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54
Lars Grubach
Business Unit Manager - HP
+45 28 19 60 77
Annette Sønderup Jakobsen
Business Unit Manager - VMware
+45 22 95 50 05