/ > Services > Professionel Services

Professionel Services

​I dagens marked handler meget om ourtsourcing af service og ydelser. Selvom omsætningen af service i relation til produkter er i hastig vækst, kræver det betydelige ressourcer at udvikle en service infrastruktur, der opfylder kundernes krav til oppetid og kontinuerlig drift.

For at bidrage til at gøre det enklere for vores partnere at tilpasse sig sin rolle som forhandler, har Arrow ECS etableret en førsteklasses global serviceorganisation. Som følge af dette kan vi nu tilbyde en portefølje af ydelser, der videresælges udelukkende via vores partnere. Hensigten er ikke at konkurrere med producenternes services, men snarere at komplettere og forbedre dem, således at vores partnere kan tilbyde bedre service til sine slutkunder.

Arrow ECS Professionel Services er fra begyndelsen blevet lavet for forhandlere, der ser værdien af at kunne tilbyde ydelser af høj kvalitet til sine kunder, men som måske ikke har kapacitet eller mulighed for at levere servicen selv. Også forhandlere, som selv udvikler og leverer services, kan drage nytte af Arrow ECS som en uafhængig partner, der kan bruges til at komplettere sin egen service organisation. Vi tilbyder en række modulære og fleksible services, som kan være med til at give din portefølje bredde og kontinuitet. Arrow ECS tilbyder et omfattende udvalg af ydelser leveret fra vores state-of-the-art Global Support Centre i Newmarket, UK. Vores services udføres af professionelle ingeniører, som er uddannet og certificeret efter de højeste standarder og i henhold til leverandørens krav og akkrediteringssystmer.

Ved at benytte vores services kan vores partnere levere komplette tjenester på første klasse til sine kunder uden at være nødt til at investere i personale, uddannelse, lokaler, reservedelslager mm. Hvad enten din interesse drejer sig om teknisk support, rådgivning og installation, sikkerhedstestning og revision eller outsourcing og cloud tjenester, kan vores omfattende Professionel Services portefølje tage dig et skridt nærmere at kunne tilbyde dine kunder en komplet løsning, samtidig med at du øger din indtjening.

Hvorfor benytte Arrow ECS Professionel Services?

  • Tilbyd dine kunder et bredt spekter af services uden at udvande din egen kernekompetence.
  • Brug vores ydelser til at udfylde hullet i din egen portefølje.
  • Levér totalløsninger til dine kunder.
  • Sikkerhed for at alle ydelser udføres af fuldt certificerede specialister med mange års erfaring.
  • Tilbyd uafhængige og uvildige ydelser leveret af en ISO27001 certificeret organisation.
  • Øget indtjening og margin i tillæg til det egentlige produktsalg, mange af dem årligt tilbagevendende.

AGBs Support Services EN.pdf

Arrow Premium Services overview_EN-2014_WEB.PDFArrow Premium Services overview_EN-2014_WEB.PDF

 

Tilbage til Services

Kontakt

Jesper Berth
Solution Architect
+45 28 19 60 56