2018 06 Whiteboard info_regtop.jpg

Er du også træt af, at køre den ene corporate powerpoint af efter den anden? Kender du fornemmelsen af nedadrettede blikke, når ”showet” bliver for langt og inboxen lokker?
Vi har alle siddet til mødet med det uendelige powerpoint show eller i den anden grøft - mødet helt uden et fælles referencepunkt. Faktum er bare, at ingen af delene rigtig fungerer og derfor laver inviterer Arrows VMware team til en whiteboard selling træning!


Fat pennen og brænd igennem på dine møder
Whiteboard Selling er en to-dages workshop, hvor du step-by-step lærer, at komme igennem med dit budskab ved hjælp af visuelle virkemidler, som tager udgangspunkt i kunden og hans eller hendes virkelighed.


Dine præsentationer vil differentiere sig fra konkurrenternes og du vil blive husket, hos dine kunder eller potentielle kunder.  Ud over at lære Whiteboard Selling teknikkerne, vil du også komme til at arbejde med dine formidlingsevner, hvad angår kropssprog samt på det visuelle og det verbale plan.


Efter den generelle træning vil vi invitere til mini-sessions (live eller på video), hvor du lærer at sælge VMware-løsninger vha. whiteboarding.

Tilmeld dig her