Du ved det allerede: din målgruppe har ændret sig! Du skal ikke længere ”bare” have fat i IT-afdelingen – nej nu skal du have fat i beslutningstageren, ham alle prøver at få taletid hos.
 
Når det så lykkes dig, hvad sker der så? Har du en handleplan? Kan du stille de rigtige spørgsmål? Dem som giver dig taletid. Får du skabt rum og tid til at forstå din kundes forretning? Og prøver du at sælge, eller evner du at skabe tillid og et fundament for salg?

Skaber ovenstående spørgsmål nysgerrighed, så skal du sætte en formiddag af til vores C-level sales academy. På dette seminar vil du blive introduceret til vigtige trends i fremtiden og betydningen heraf for salg af IT-løsninger. Du vil høre nærmere om tanker og prioriteringer hos C-level og du vil modtage konkrete råd og værktøjer til, hvordan du kommer effektivt i kontakt med C-level - og får denne svære målgruppe i tale. Du vil også blive introduceret til hvordan du driver effektivt salg til målgruppen gennem high-level værdibaseret salg og social selling.
 
Bliv klædt på til fremtiden og til hvordan du sælger effektivt til C-level.
 
Agenda
 
08.30-09.00: Kaffe, crossianter og registrering
09.00-09.10: Velkommen v. Annette Jakobsen, Business Unit Manager, VMware
09.10-11.00: Sådan sælger du effektivt til beslutningstagere v. Frederik Hansen
11.00-12.00: En producents tilgang til C-level v. Peter Klint, VMware
12.00-13.00: Frokost
 
Baggrund for træningen
Danske virksomheder gennemgår nogle stærke forandringer disse år båret af nye kundekrav, nye teknologier, nye disruptive konkurrenter mm. Kravene til C-level er i stadig højere grad, at forstå denne udvikling og levere tilfredsstillende svar på fremtidens udfordringer. Og kravene til dagens IT-sælger er at være på forkant med udviklingen - og være katalysator mellem denne og de rette IT-løsninger. Da digitalisering har større prioritet i virksomheder end nogensinde før, så vil man ikke alene skulle sælge til den IT-ansvarlige, men i stigende grad også til andre medlemmer af C-level.