2018-05-C-Level Salg EDM Top2.jpg

Du ved det allerede: din målgruppe har ændret sig! Du skal ikke længere ”bare” have fat i IT-afdelingen – nej nu skal du have fat i beslutningstageren, ham alle prøver at få taletid hos.


Når det så lykkes dig, hvad sker der så? Har du en handleplan? Kan du stille de rigtige spørgsmål? Dem som giver dig taletid. Får du skabt rum og tid til at forstå din kundes forretning? Og prøver du at sælge, eller evner du at skabe tillid og et fundament for salg?

Skaber ovenstående spørgsmål nysgerrighed, så skal du sætte en formiddag af til vores C-level sales academy. På dette seminar vil du blive introduceret til vigtige trends i fremtiden og betydningen heraf for salg af IT-løsninger. Du vil høre nærmere om tanker og prioriteringer hos C-level og du vil modtage konkrete råd og værktøjer til, hvordan du kommer effektivt i kontakt med C-level - og får denne svære målgruppe i tale. Du vil også blive introduceret til hvordan du driver effektivt salg til målgruppen gennem high-level værdibaseret salg og social selling.

Læs mere og tilmeldig dig