Edge and IoT løsninger

Vores tilgang til at yde support med en end-to-end Edge and IoT-portefølje er unik.

Produkter Bliv partner

Edge and IoT løsninger

Opret, forbind, styr og oprethold

Realisere potentialet i Edge og IoT

Forstår du data ved hjælp af moderne dataintelligens kan du hjælpe virksomheder med at realisere ekstraordinære fordele, herunder:

Edge and Internet of Things (IoT) er en stor forretningsmulighed for partnere i at skabe reel værdi for deres kunder. Der er et stort potentiale i at transformere den måde, virksomheder fungerer på, og det at levere uvurderlig dataindsigt fra objekter, der ikke tidligere har været kommunikative.

Arrow har en unik position som Edge and IoT-frontfigur med adgang til et komplet partnerøkosystem, hvor hver enkelt har færdigheder i forskellige områder af Edge and IoT-design og -levering, samt en omfattende sikkerhedspraksis, som sikrer Sensor to Sunset-sikkerhed. Arrow tilbyder også den ekstra fordel af interne færdigheder, ressourcer og ekspertise – lokalt og globalt. Disse ressourcer gør det lettere for partnere at navigere i den komplekse Edge and IoT-teknologi og -leverandørlandskab.

Partnere kan fokusere på deres egne ekspertiseområder og arbejde side om side med komplimenterende partnere, når der er behov for at bringe transformerende løsninger til markedet. Arrow sammenfører alle disse elementer med omfattende interne Edge and IoT-færdigheder, ressourcer og ekspertise, både lokalt og globalt, for at sikre, at alle partnere arbejder effektivt sammen.

Arrow - Din samarbejdspartner

Arrow er idealt placeret for at afmystificere Edge and IoT-landskabet. Det er den eneste organisation med teknologiske løsninger, specialistekspertise og et økosystem af leverandører og partnere, der kan levere en end-to-end- eller “sensor to sunset”-portefølje. Virksomheder kan installere, håndtere, overvåge, analysere, sikre og tjene penge på forbundne enheder samt serviceydelser gennem hele deres livscyklus – alt sammen fra Arrow.

Arrows stærke forhold til Edge and IoT-leverandører gør det muligt for partnere at finde og få adgang til partnerprogrammer og ressourcer og få mest ud af den tilgængelige support.

Internt trækker Arrow på en bred vifte af specialister, der er placeret på tværs af divisioner. Herunder løsningsarkitekter, som fokuserer på kundens overordnede mål, komponentspecialister, som kan rådgive og levere sensorer, protokoller og forbindelseselementer til en Edge and IoT-løsning, teknologispecialister, som rådgive om store dataanalyser, cybersikkerhed og beslutninger vedr. clouden, samt ingeniører, som udstikker uvurderlige driftsteknologiske retningslinjer.

Vigtigst af alt så fortsætter Arrow med at opbygge et unikt økosystem af Edge and IoT-partnere og -leverandører. Disse er i stand til at implementere enestående end-to-end-Edge and IoT-løsninger på tværs af markeder og brancher.

Kom i kontakt

Udforsk, hvordan Arrow kan hjælpe dig oprette, forbinde til, håndtere og vedligeholde dine Edge and IoT-løsninger. Kontakt os for at tale med en af vores eksperter om at realisere potentialet i Edge and Internet of Things.

Solutions from Sensor to Sunset™

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi anvender kun dine informationer i henhold til vores Privacy Policy.

Følg os

Ekspertdesign, ingeniørvirksomhed og teknisk support, herunder nyttige onlineværktøjer og ressourcer, inkl. adgang til en af verdens største databaser med referencedesign og komponentoplysninger.

Arrows omfattende Edge and IoT-portefølje består af 64.000 produkter fra over 800 partnere, som kan føre kunder fra 'sensor to sunset'.

Partnere kan gøre brug af Arrows teknologi, ekspertise og support til design, opbygning og levering af deres egne Edge and IoT-løsninger uden at miste autonomi eller kontrol. Eller de kan bringe testede prækonfigurerede Edge and IoT-løsninger hurtigt på markedet.

Arrows komponentspecialister kan rådgive og levere sensorer, protokoller, gateways og forbindelseselementer til en IoT-løsning, mens netværksspecialister og dygtige ingeniører kan oplyse om netværks-, sky- og værtsbeslutninger.

Arrow har mulighederne og en sikker infrastruktur, så der kan etableres forbindelse mellem enhver enhed via enhver protokol fra edge til skyen.

Når først en kunde har fået forbindelse, har kunden brug for at kommunikere med og håndtere sin IoT-teknologi. Arrows datastyringsværktøjer gør det nemt at organisere og styre enheder på afstand.

Arrows erfarne sikkerhedspraksis sikrer, at ethvert Edge and IoT-projekt er beskyttet på samtlige trin – fra enhed til gateway til sky til datacenter, i transit og alle punkter undervejs.

Arrow er konstant i udvikling og innovativ for at kunne yde support til sine partnere ved at give adgang til den mest omfattende Edge and IoT-portefølje og ressourcer i branchen. Arrow yder support til sine partnere ved at fylde hullerne i deres egne færdigheder, om det så er ved at hjælpe dem med at opbygge en succesfuld Edge and IoT-praksis eller give adgang til det omfattende Edge and IoT-specialistøkosystem.