Security løsninger

Beskyt dine kunders forretninger med en komplet sikkerhedsstruktur fra Arrow.

Produkter Bliv partner

Security løsninger

Branchetrusler kræver et svar fra branchen

Cybersikkerhed er essentielt i nutidens IT-miljø, hvor hackere, malware, vira, spyware mv. forekommer. At etablere en komplet cybersikkerhedsstruktur er yderst vigtigt, når du vil sikre en omfattende, effektiv, kompatibel og sikker virksomhed.

Nu om dage indgår phishing, ransomware og spyware i nærmest alle C-suite-samtaler. Den største del af udgifterne til software går til sikkerhedsprodukter såsom end point-sikkerhed, identitets- og adgangsstyring samt styring af sikkerhedsrisici.

Branchetrusler opstår i stor stil og kræver derfor et svar fra selv samme branche. Salg af løsninger, der skal bekæmpe disse trusler, er omtrent lige så vigtigt som at købe dem.

Arrow - Din samarbejdspartner

Arrow er specialist inden for sikkerhed. Arrow har opbygget sin ekspertise i over 20 år. Den skal bruges til at hjælpe partnere med at reagere på det evigt tilstedeværende behov for at sikre virksomheder med værdifulde løsninger.

Cybersikkerhed er essentielt i nutidens IT-miljø, hvor hackere, malware, vira, spyware mv. forekommer. At etablere en komplet cybersikkerhedsstruktur er yderst vigtigt, når du vil sikre en omfattende, effektiv, kompatibel og sikker virksomhed.

Sikkerhed er naturligvis en global trussel, som til tider kræver en global løsning. At arbejde med Arrow sikrer, at du altid har dette inden for rækkevidde, såfremt din kunde skulle få brug for det. Og altid med et lokalt ekspertteam.

Kontakt os

Hør mere om vores netværks- og sikkerhedsløsninger ved at kontakte din Arrow Account Manager eller kontakt os.

De syv sikkerhedssøjler

Vores mål er, at vores partnere er i stand til at forstå, udføre og tjene penge på sikkerhed på tværs af et spektrum af leveringsplatforme, uanset eksisterende kvalifikationer eller erfaring. Vores løsninger er organiseret omkring syv søjler. Se nedenfor for at få flere oplysninger.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi anvender kun dine informationer i henhold til vores Privacy Policy.

Følg os

Beskyttet afskærmning af netværk, der giver sikker adgang.

Beskyt alle enheder, og hvordan de hver især interagerer med virksomhedens serviceydelser og data.

Så kun autoriseret personale har adgang til autoriserede serviceydelser.

Sikring mod indgående data samt beskyttelse af utilsigtede eller ondsindede trusler. 

Stiller perspektiv til rådighed vedrørende sikkerhedsposition og tilføjer bedre måder til indførelse af virksomhedsomspændende politikker.

Opsporing af og sikring mod de mest sofistikerede og vedvarende trusler.

Kontinuerlig opmærksomhed og automatiseret svar i tilfælde af et angreb.

Related Products