Arrow ECS Internet > Om Arrow ECS

Om Arrow ECS

Arrow Enterprise Computing Solutions Danmark er en del af den globale IT koncern Arrow med mere end 16.500 medarbejdere og kontorer i det meste af verden. Arrow er børsnoteret på NYSE og figurerer som nr. 138 på Fortune500.

Arrow ECS har kontorer i Aarhus og Ballerup, hvor Aarhus også er hovedkontoret for Norden, der inkluderer Danmark, Norge, Sverige, Finland & Baltikum. Vi er i alt 350 medarbejdere i Norden og omsætter for ca. 5 milliarder danske kroner.

Vi er den førende it-distributør inden for high-end Server, Storage, Network & Security, Virtualisation, Cloud og Mobility. Vi er førende inden for vores branche, fordi vores medarbejdere hver dag leverer den bedste value add til it-branchen.

It-branchen er dynamisk og i konstant udvikling og af samme årsag, er det vigtigt, at vores medarbejdere besidder samme kvaliteter. Vi drives af en entrepreneur-ånd, som sammen med vores forståelse for godt købmandsskab, er svaret på, hvorfor vi hver dag rykker os og hvorfor to dage aldrig er ens.


Tilbage til forsiden
 
 
 
Arrow-logo-5YO---black.png

De fleste mennesker lever i nuet – the world of ​​"Now". Hos Arrow lever vi ikke blot i nuet men også i en tid, der endnu ikke helt eksisterer – the world of  "Five Years Out”.  Five Years Out, er den håndgribelige fremtid - et sted, hvor det ”praktiske” mødes med det ”mulige”. Vi som arbejder hos Arrow ved, at de nye teknologier, løsninger og ideer, vi allerede arbejder med i dag, er med til at gøre hverdagen bedre, smartere og mere inspirerende - i morgen!
Five Years Out, er Arrow’s spændende og fremsynede brand budskab, som signalerer det, vi er gode til - at hjælpe vores partnere og kunder med at realisere deres mål og drømme gennem ”guiding innovation forward”.
Nøglen til ”guiding innovation forward” er det vi kalder praktisk innovation. Innovation kræver nemlig mere end fantasi og kreativitet men også erfaring, teknisk know how og en viden om, hvad der er muligt. Netop viden, erfaring, kreativitet og ikke mindst en ”jeg kan attitude” er ord, der kendetegner de mennesker, der arbejder hos Arrow. Kompetencer som gør, at vi kan tillade os at sige, at vi arbejder ud fra en Five Years Out tankegang.
Vi tænker i behov, muligheder og løsninger. Five Years Out opfordrer til at give slip på praktiske begrænsninger og i stedet fokusere på de mange muligheder, der ligger ude i fremtiden. Vi fokuserer ikke blot på at løse kundernes nuværende behov – men også hvordan deres fremtidige behov imødekommes. Vi kan lide tanken om ”guiding innovation forward”.