Om Arrow

Løsninger i dag, der kan imødekomme morgendagens udfordringer.

Se video Bliv partner

Om Arrow

Arrow muliggør innovation. Vi arbejder sammen med virksomheder på over 345 lokationer i 80 lande. Hvilket sætter os i stand til at stille værktøjer og teknologi til rådighed, der kan medvirke til at opbygge en bedre fremtid.

Enterprise Computing Solutions (ECS)

Som en Fortune 113-virksomhed og en af Fortunes mest beundrede virksomheder har vi etableret fasttømrede og varige partnerskaber med mere end 100 leverandører fordelt ud over hele verden. Dette gør os i stand til at stille exceptionelle IT-løsninger og specialiserede serviceydeler til rådighed for vores kunder. Vores komplette løsninger inden for IT-infrastruktur og teknisk ekspertise fra mange leverandører fører vores kunder sammen med de nyeste teknologier af extraordinær værdi.

Arrow Enterprise Computing Solutions er en global teknologivirksomhed, der introducerer innovative IT-løsninger, der kan løse komplekse udfordringer for virksomheder.

Vi leverer værdiskabende distribution, rådgivning og services til verdens førende producenter af teknologi og deres partnere, der betjener erhvervslivet og offentlige institutioner.

Er I 'Five Years Out'?

Vi ved, hvor hurtigt verden udvikler sig, og at fremtiden forsat vil love flere spændende og banebrydende udviklinger. Derfor er vores virksomhedsvision ‘Five Years Out’ – vi bestræber os på altid at være på forkant med udviklingen inden for den teknologi og humanitet, vi kender.

Vi bruger alle de værktøjer, nye ideer og teknologier, vi har til rådighed for at støtte virkomheder verden over til at blive ‘Five Years Out’ – en vision for innovation, som er gjort mulig i dag. Sammen med vores partnere stiller vi de infrastrukturer til rådighed, som kan virkeliggøre dette.

Læs mere

Virksomhedsoversigt

Arrow er en Fortune 113-virksomhed med 18.800 medarbejdere på verdensplan. Arrow leverer IT-løsninger til en bred vifte af brancher, herunder telekommunikation, informationssystemer, transport, medicin, industriel- og forbrugerelektronik.

Arrow stiller specialiserede serviceydelser og ekspertise til rådighed til hele produktets livscyclus. Det sker ved, at Arrow sætter kunder i forbindelse med den rette teknologi, på det rette tidspunkt og til den rette pris.

Arrow stiller ekstraordinær værdi til rådighed for kunder og leverandører – de bedste virksomheder inden for teknologi i verden – og sætter dem i forbindelse med hinanden via brancheførende serviceydelser.

Læs mere

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi anvender kun dine informationer i henhold til vores Privacy Policy.

Følg os