Corporate Social Responsibility

En hjælp til at ændre måden, hvorpå vi ser teknologien, os selv og verden.

Se video Lær mere

Arrow Corporate Social Responsibility

Arrow driver innovation, der gør verden til et bedre sted at være. Vi bestræber os på at gøre en forskel for folks dagligdag, uddannelse og fremtid.

For os er CSR mere end blot gode gerninger. Det er snarere en virksomhedsstrategi, hvorved vi får mulighed for at yde support til en bred vifte af forskelligartede organisationer, der er lige så dedikerede som os, når det gælder om at være ‘Five Years Out’.

Det er vores mål at forbedre folks liv ved at dele ud af vores ekspertise og forståelse af vores branche og åbne op for de nye muligheder, der findes i dag via teknologien.

Arrows økonomiske bidrag mod vores CSR-strategi går ud til organisationer over hele verden, der deler både vores værdier og vision. Besøg vores globale CSR site for at få yderligere oplysninger.

Arrow Forward

Hos Arrow ser vi det potentiale, teknologien indeholder i forhold til at kunne ændre liv, rykke perspektiver og generere nye muligheder.

Projekter som det at transformere en racerbil til et køretøj, der kan køre hurtigt, men sikkert, ved blot en bevægelse med hovedet og åndedræt fra en totalt lammet fører. Transformation af skibscontainere til fuldt udstyrede klasselokaler og sundhedsklinikker til brug i Afrika. Særlige sensorer, der hjælper landmænd med at overvåge sundhedstilstanden i deres besætninger samt optimere mælkeproduktionen.

Arrow vejleder kunder i at ændre den måde, hvorpå vi anskuer teknologi, os selv og verden:

  • Vores SAM-projekt (Semi-Autonomous Motorcar) gav vores partner Sam Schmidt muligheden for igen at opleve suset ved at køre racerbil, efter at han for mange år siden forulykkede og kom alvorligt til skade. Den tidligere IndyCar-racerkører og den totalt lammede Sam Schmidt kørte først den modificerede racerbil rundt på banen under 2014 Indianapolis 500-festivalen og opnåede derved status som den første totalt lammede person til at køre en racerbil ved høj hastighed. Siden er han nået op på hastigheder som 240 i bilen.
  • Vi arbejder meget tæt sammen med Close the Gap, en almennyttig organisation, hvis mål er at udligne det digitale skel ved at uddele genbrugscomputere og teknologi til udviklingslande og har ydermere lanceret DigiTruck-programmet sammen med dem i Afrika – et digitalt klasseværelse, der betjenes eksternt og fungerer som et digitalt uddannelsescenter.
  • Vi hjalp en landmand, som havde en ide til et automatisk temperaturovervågningssystem. En pille, der kunne blive i koens maven gennem hele dens liv, som trådløst kunne transmittere koens temperatur og give landmanden den viden, der skulle til for at redde begges liv og tilmed spare penge. Arrow indgik et partnerskab med landmanden samt et globalt netværk af førende leverandører af teknologi, og pillen blev udviklet, og denne sendte meddelelser via sms eller e-mail, når koen blev syg. Og landmanden benytter den ikke blot på egne køer. Han har nu et system, som han med stor succes har solgt på verdensplan på tværs af brancher.

Vi tror på Five Years Out. Vi tror på forbedringer.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi anvender kun dine informationer i henhold til vores Privacy Policy.

Følg os