/ > Producenter > Citrix
CITRIX

Citrix

Mobile løsninger med fokus på forretning
 
Citrix Systems er førende inden for virtualisering, netværk og software-as-a-service teknologi. Citrix produkter fokuserer på at centralisere, virtualisere og minimere den kompleksitet IT kan have og samtidig nedbringe omkostninger, forbedre sikkerheden, mobilisere medarbejdere og skabe agilitet i forretningen. 
 
Citrix arbejder under mottoet: ”whatever, whenever, whereever”, hvilket er et udtryk for at både mennesker, IT og forretningen opnår langt bedre resultater med mobile medarbejdere og opkoblingsmuligheder. Med Citrix får medarbejderen sikker og enkel adgang til applikationer og virtuelle desktops og samtidig får IT-afdelingen en løsning med gode administrations- og kontrolrutiner.
 
Citrix hos Arrow ECS
 
Fokus
Hos Citrix teamet i Arrow ECS har vi fokus på langt størstedelen af Citrix’ produktportefølje og ud fra ideologien om minimeret kompleksitet, kan vi tilbyde brugertilpassede løsninger til ethvert behov. Vi har et stærkt team, der er rigt på erfaring og i samspil med hinanden i teamet og vores partnere, sikrer vi at vi altid når i mål ude hos slutkunden.
 
Løsninger
Vi arbejder ud fra tankegangen om mobile workstyles, hvor det er brugeren, der er omdrejningspunkt for ”den gode løsning”, og det er dermed ikke selve applikationen eller typen af enhed, der er i centrum. For at imødekomme målet med vores løsninger arbejder vi med tre kerneprodukter:
 • Citrix XenDesktop
 • Citrix XenMobile
 • Citrix NetScaler

XenDesktop og XenMobile er baseret på den enhed, der arbejdes på, og NetScaler er en all-in-one webapplikation, der forbinder de to øvrige produkter.

Kompetencer
Vores team består af dygtige teknikere og forretningsudviklere, der er specialiserede i at drive assisterende forretning på Citrix produkter. Som en del af teamet har vi også én af de 11 Citrix Certificerede Instruktører (CCI) i EMEA og en af Danmarks dygtigste netværksspecialister. Derudover har vi et dygtigt team, der altid er klar ved telefonen til at hjælpe og rådgive om alt fra licenshåndtering til tilbudsskrivining.  
 
How can we help?
Vores netværksspecialister er dygtige analytikere, der kan sætte sig ind i slutkundens miljø og analysere den nuværende IT-infrastruktur, med henblik på at konkretisere udfordringer og dertilhørende løsninger. Hos os møder vi sjældent udfordringer, som vi ikke kan finde løsninger på.
 
Vi kan støtte op om forhandlerens forretning ved at træne dem i den tekniske del af opgaverne og således hjælpe til selvhjælp. Samtidig kan vi tage med ud til kundemøder samt tage hånd om installation og konfiguration forbundet med en Citrix-løsning.

Tilbage til producenter
  
 

 Seneste nyheder

 
 1. 24-10-2018

  Halvdagsseminar Citrix Networking i Microsoft Azure

  Med Digital Workspaces kan virksomheder sikre, at produktivitet og virksomhedens data er i sikkerhed. Hør mere herom den 4. december i Kgs. Lyngby eller den 6. december i Århus.
 2. 19-04-2018

  Citrix Cloud certificeringer efter 1. april

  Fra den 1. april gælder nye regler og derfor skal man fremover certificeres indenfor hver enkelt produktkategori.
 

 Kontakt

 
Adeline Dufour
Business Development Manager
+4530161369
Bjarne Træholt
Product Manager
+45 20 84 70 23
Nick Engberg Jørgensen
Inside Sales
+45 7025 4500
Inside Sales
+45 70 25 45 00