F5 BIG-IP virtual editions (VEs) for Microsoft Azure hjælper virksomheder med at udnytte fordelene ved skyen, uden at gå på kompromis med sikkerhed eller performance.

The BIG-IP Platform and Microsoft Azure.jpg

På trods af alle fordelene ved at flytte applikationer til skyen eller et hybrid cloud miljø, er nogle virksomheder stadig varsomme med at tage dette store skridt. De er bekymret for sikkerheden, tilgængelighed og deres evne til at levere applikationtjenester, der har væsentlig betydning for deres virksomhed.

Med BIG-IP VE for Azure, kan du både opnå besparelser og bedre skalerbarhed samtidig med at du kan styrer og sikrer dine kritiske applikationer.

F5 har udviklet BIG-IP VE for Azure for at give virksomheder mulighed for at drage fordel af fleksibiliteten i skyen, uden at gå på kompromis med sikkerhed og performance.

Uanset om du ønsker at flytte dine applikationer udelukkende til Azure cloud, bruge et hybrid cloud netværk, eller endda implementere et hybrid-netværk på tværs af geografiske regioner, kan BIG-IP VE for Azure bidrage til at øge effektiviteten, optimere performance, og styrke sikkerheden.

Læs mere her >