/ > Producenter > Hewlett Packard Enterprise
HP

Hewlett Packard Enterprise

​Hewlett Packard Enterprise opererer i 170 lande og er dermed en af verdens største spillere inden for IT. De arbejder konstant på at udvikle nye teknologier og løsninger, der kan løse udfordringer for både enkeltpersoner og virksomheder og dermed hjælpe til at realisere drømme.

“Make it matter” er nøgleord i ​Hewlett Packard Enterprise’s forretningsmodel, hvor teknologi anses som en påvirkning til den måde, hvorpå vi interagerer med hinanden i henhold til både forretningsliv såvel som privatliv. Hos HP anses cloud, sikkerhed og big data som vigtige fokusområder for fremtidige HPE-løsninger og af samme grund er disse områder integreret i ​Hewlett Packard Enterprise’s IT-arkitektur kaldet HPE Converged Infrastructure. Derudover har HP også særskilte løsninger inden for alt til datacentret - herunder servers, storage, netværk og virtualisering.

​Hewlett Packard Enterprise hos Arrow ECS

Fokus
I vores HPE team arbejder alle med det fælles mål at sikre salg, rådgivning samt implementering af HP løsninger, der er baseret på ​Hewlett Packard Enterprise’s Converged Infrastructure. Med vores brede viden og mange års erfaring fungerer vi som ”forlængende arm” mellem ​Hewlett Packard Enterprise, forhandler og slutkunde. I denne rolle kan vi assistere i interaktion med en kunde og også være den nødvendige relation, der kan speede en proces op hos ​Hewlett Packard Enterprise.

Løsninger
Vores løsninger er baseret ​Hewlett Packard Enterprise’s Converged Infrastructure (HPE CI), da dette giver virksomheder et simpelt datacenter, der både sparer på energi- og plads, samtidig med det er billigere at drifte. I HPE CI er virtuelle og fysiske servere, storage, netværk og admini¬strationsværktøj fra starten tænkt sammen, hvilket giver en velintegreret datacenterplatform med forenklet administration, site-redundans, uovertruffen fleksibilitet – og ​Hewlett Packard Enterprise’s verdenskendte stabilitet. Ydermere udfordrer HPE CI den klassiske silotankegang ved at omfatte de nyeste virtualiserings-, automatiserings og cloudteknologier og integrere dem i ressourcepuljer, der skaber fremtidig driftsmæssig fleksibilitet.

Kompetencer
I HPE teamet har vi nogle af Danmarks mest erfarne og højest certificerede specialister inden for high-end og HPE datacenterløsninger, og vi har erfaring fra hundredvis af leverancer - store som små.

Vi har en bred og dyb viden omkring ​Hewlett Packard Enterprise’s produktportefølje og kan derfor assistere vores forhandlere i at tilbyde professionel sparring omkring en slutkundes nuværende og fremtidige IT-miljø. Vi garanterer en effektiv dialog ved at kombinere teknisk viden, forretningsindsigt og ”real-world” erfaring – kompetencer der kommer både forhandler og slutkunde til gavn. Med vores forskellige ressourcer kan vi understøtte de forskellige faser, der er forbundet med et salg – lige fra slutkundebesøg, demo, design, tilbudsskrivning, installation mm.

How can we help?
Hos Arrow ECS har vi et stort HPE demo- og kompetencecenter, hvor vi råder over alle de nyeste HPE hard- og software produkter og løsninger. Her kan både slutkunde og forhandler blive inspireret, forventningsafstemme og sikre sig proof-of-concept. Vi er altid klar til at hjælpe uanset hvilke ressourcer, der er brug for i det enkelte tilfælde.

Vi er også HPE ServiceONE Expert partner, hvilket betyder at vi kan sælge og udføre HPE Contractual Services, Professional Services, og Care Pack Services. Hermed kan vi garantere, at vores interne konsulenter imødekommer de stramme krav, ​Hewlett Packard Enterprise stiller til uddannelse, ekspertise, teknisk indsigt og serviceniveau.

Slutteligt er vi autoriseret af Pearson VUE til at være HPE ExpertONE Learning Partner, hvormed vi kan udbyde professionelle kurser og certificeringer med fokus på at give IT-professionelle den nødvendige viden, kompetence og ekspertise, som er afgørende, for at kunne imødekomme de behov og krav nutidens komplekse IT-miljøer efterspørger.
 
  
 

 Seneste nyheder

 
 1. 06-02-2019

  Lancering af InfoSight til HPE servere

  I januar blev InfoSight lanceret til HPE servere.
 2. 09-01-2019

  HPE TRY IT – Seeing is believing!

  Giv dine kunder mulighed for at opleve HPE’s it-infrastruktur live. HPE har samlet en lang række løsninger i et omfattende og helt unikt demoprogram.
 3. 09-01-2019

  Ny HPE Discover 2018 podcast

  Lyt med på dette podcast afsnit!
 4. 05-12-2017

  Gør maskindata tilgængelige, nyttige og værdifulde for alle

  Ønsker du at få indsigt i forretningsmulighederne med Splunk?
 5. 05-12-2017

  Annonceringer fra HPE Discover 2017 i Madrid

  Se video fra HPE Discover, hvor Alain Andreoli, HPE Hybrid IT bla. fortæller om HPE InfoSight og HPE 3PAR.
 

 Kontakt

 
Lars Grubach
Business Unit Manager - HP
+45 28 19 60 77
Morten Poulsen
Channel Manager, HPE
+45 30 67 22 70
Flemming Ossian
Solution Specialist
+45 30 16 13 21
Inside Sales
+45 70 25 45 00