/ > Producenter > Oracle
Oracle

Oracle

Markedets mest komplette produktportefølje
Oracle tilbyder markedets bredeste pallette af produkter – med Oracles ”Red Stack” kan den enkelte virksomhed tilbydes løsninger baseret på en komplet infrastruktur og helt op til applikationslaget.

Oracle leverer løsninger til både den store og lille virksomhed gennem et bredt net af traditionelle forhandlere og konsulentvirksomheder. Løsningerne suppleres af målrettede løsninger udviklet af Independent Software Vendors (ISV’er) med specifikke kompetencer inden for forskellige brancher og funktioner.

Oracle fokuserer målrettet på at kunne levere de absolut bedste løsninger inden for alle områder. Gennem en af verdens største udviklingsorganisationer og målrettede opkøb af teknologier og applikationer, er det lykkedes Oracle at score topkarakterer, hos eksperter, inden for langt de fleste områder de arbejder med.

Fokus
I Oracle teamet hos Arrows ECS kan vi levere den komplette portefølje inden for både hardware og software.

For alle der har berøring med Oracle som partnere, konsulenter ISV’er er det afgørende at slutkunderne konstant holdes opdateret om, de nyeste muligheder inden for Oracles teknologi. Derfor er det et nøglefokus for os, at drive markedsføring og events i tæt samarbejde med vore partnere, så vi sikrer bedst muligt kendskab til Oracles løsninger, og dermed også sikre mulighed for, en kontinuerlig tilgang af forretning til kanalen.

Kompetencer
Vores team består af folk med både en teknisk og kommerciel indgang til Oracles produktportefølje, og vi har dermed mulighed for at hjælpe med både dybt tekniske problemstillinger, samt kommercielle overvejelser omkring fokusområder hos den enkelte partner.

Løsninger
Vi tilbyder salg og rådgivning i forbindelse med en lang række af Oracles løsningsområder – heriblandt inden for servere, virtuelle maskiner, databaser, operativ systemer, middleware og applikationer.  Ved at have specialiseret os i løsninger inden for disse områder, kan vi tilbyde elementer af, eller en integreret storage løsning.

How can we help?
Vores team kan assistere både slutkunder og forhandlere med teknisk assistance og rådgivning. Derudover fokuserer vi i høj grad på at være en ekstra ressource for vore partnere i salgsprocessen, og yder dagligt rådgivning om aspekter som f.eks. licensering, konfigurering, vurdering af løsningsforslag og meget mere.

Tilbage til producenter
 
 
 

 Seneste nyheder

 
 1. 06-06-2018

  GDPR før lukketid

  Super tilbud til dine kunder.
 2. 09-01-2017

  Drag fordele som Partner ved PaaS – Platform As a Service

  Efterspørgslen i dag tegner sig i retning af consulting og forretningsrådgivning fremfor reparation og vedligeholdelse. Fordelene for dig som partner er store!
 3. 16-09-2016

  Oracle Engineered Systems – tilbyder værdi til dig og dine kunder

  Oracle Engineered Systems leverer værdi til dig, fordi de giver dig mulighed for at reducere dine driftsomkostninger.
 4. 10-06-2016

  Byg en komplet strategi for Mobile – ikke bare nogle apps

  Dine kunder har brug for værktøjer til at udvikle en banebrydende strategi til at understøtte deres mobile strategi hele vejen fra udvikling til udrulning.
 

 Kontakt

 
Allan Kiowsky
Business Development Manager - Oracle & other software
+45 30 16 13 74
Lars Michael Bækmark
Solution Specialist
+45 22 41 05 00
Inside Sales
+45 70 25 45 00