/ > Producenter > Symantec
Symantec

Symantec

Symantec er totaludbyder af IT-løsninger og beskæftiger sig primært med salg og support inden for sikkerhed, tilgængelighed og management. Symantec gør det lettere at håndtere og sikre en virksomheds data og IT-systemer ved at tilbyde totalløsninger inden for blandt andet:
 • Endpoint sikkerhed
 • Gateway & netværks sikkerhed
 • Arkivering, herunder mail, fil, SharePoint
 • Databeskyttelse, herunder Backup, Restore og DataLoss Prevention
 • Administration af klienter og servere

Løsningerne er ikke blot selvstændige point produkter, men kan integreres efter behov og derved bruges mere optimalt i organisationen. Målet er at fjerne kompleksiteten og derved minimere omkostningerne af IT-driften.

Symantec hos Arrow ECS

Fokus
Symantec teamet arbejder primært ud fra tre fokuspunkter - sikkerhed, availability og storage management. Det betyder, at vi blandt andet har fokus på, at en virksomheds data skal være sikret mod malware, mod påvirkning fra udefrakommende samt sikring af virksomhedens virtuelle miljø. Vi arbejder med en række backup applikationer, der sikrer virksomhedens data i tilfælde af nedbrud.  Slutteligt er vi også særligt godt rustet inden for management af storage på tværs af produkter, da vi arbejder med software, der er uafhængig af både produkter og producenter.

Løsninger
De fokuspunkter vi har i teamet går naturligt igen i vores løsninger, hvor vi typisk leverer løsninger inden for:

 • Availability (Backup, arkiveringsløsninger og clustering)
 • Sikkerhed (Endpoint- og gateway sikkerhed, DataLoss Prevention, kryptering på eks. endpoint, filniveau og email)
 • Management (Af clients, servers, deployment, assets og inventory, samt af mobility, BYOD. Slutteligt arbejder vi også med streaming af applikationer og OS) 

Alle vores løsninger tager udgangspunkt i de ypperste produkter og forenet med de kompetencer vi har i teamet, når vi gang på gang i mål og sikrer tilfredse slutkunder.

Kompetencer
Symantec teamet består af en række meget kompetente og ikke mindst erfarne medarbejdere, der hver dag arbejder med at støtte op om vores partneres forretning og skabe de ultimative løsninger for slutkunden. Teamet består af en række dedikerede medarbejdere indenfor både sales, presales og licence samt en række solution-specialists, der kan håndtere de tekniske aspekter af en Symantec løsning.

How can we help?
I vores team har vi erfaring og kompetencer inden for en lang række områder, som gør, at vi kan assistere vores partneres forretning tilfredsstillende. Vi tilbyder bl.a. produkttræning, salgsseminarer og tekniske seminarer samt salgsfremmende aktiviteter i form af sambesøg og kundebesøg. Vi kan assistere din forretning på alle områder, du måtte ønske - lige fra pre-sales til implementering.

I forhold til slutkunderne kan vi identificere de udfordringer kunden står overfor og fungere som sparringspartner i valg af IT-løsninger. Dette gøres både ud fra et IT-mæssigt synspunkt, men også ud fra en forretningsmæssig betragtning – en kombination vi anser for nødvendig, når vi arbejder med kunder.

Tilbage til producenter

 

 

 Seneste nyheder

 
 1. 12-06-2019

  Symantec Podcast: Symantec Endpoint Protection er løsningen

  Lyt med på dette afsnit af Arrow Podcast og få et overblik over Symantec Endpoint Protection.
 2. 04-04-2019

  GUIDE: Symantec Endpoint Protection Cloud

  Få alt hvad du har brug for at vide om Symantec Endpoint Protection Cloud.
 3. 04-10-2018

  Dine kolleger elsker deres mobil, men risiciene skræmmer dig

  Vil du vide, hvordan du kan få styr på jeres mobile enheder?
 4. 01-08-2018

  CASB - Branchens førende sikkerhed i skyen

  Hent den nye bog: How to Protect Cloud Applications and services.
 

 Kontakt

 
John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54
Leman Kalkan
Channel Developer
+45 30 16 13 98
Kim Borup
Product Sales Specialist
+45 30 16 13 70
Inside Sales
+45 70 25 45 00