/ > Producenter > Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro

Trend Micro Incorporated er en pioner inden for sikkert indhold og trusselshåndtering. Trend Micro blev grundlagt i 1988 og leverer prisvindende sikkerhedssoftware, -hardware og -tjenester til privatpersoner og organisationer i alle størrelser. Med hovedkvarter i Tokyo og afdelinger i mere end 30 lande sælges Trend Micro-løsninger via B2B-forhandlere, slutbrugerforhandlere og andre serviceudbydere over hele verden.
I dag fortsætter Trend Micro med at udbrede sin tilgang til at kontrollere og modgå indholdet af sikkerhedstrusler lokalt, på internettet og i ”skyen”.
 
Med mulighed for 24x7 support og gennem innovative teknologier og metoder, er Trend Micro godt positioneret til at beskytte sine kunder mod den stigende mængde trusler, som virksomheder oplever i dag. Man kan derfor forvente følgende fra Trend Micro: kontinuerlig innovation, vækst og commitment.
Hos ArrowECS råder vi over Product Managers som kan hjælpe med at opbygge forretning på Trend Micro, men som også kan sætte Trend Micros produkter ind i løsninger på specifikke områder som f.eks. virtuelle miljøer eller mobile løsninger. Desuden har vi flere Solutions Specialister og vores Democenter som kan assistere jeres Trend Micro forretning i pre-sales øjemed.

Tilbage til producenter

 

 Seneste nyheder

 
 1. 21-11-2018

  Trend Micro tilbyder mindre virksomheder en samlet nem løsning

  Worry-Free ™ Business Security
 2. 07-11-2018

  Trend Micro redefinerer Endpoint Security med Apex One

  Officescan som nu er blevet til Trend Micro Apex One ™ leverer en bred portefølje af funktioner, der leveres som en enkelt agent med konsistens på tværs af SaaS og lokale implementeringer.
 3. 26-09-2018

  Mobilsikkerhed for virksomheder

  Få synlighed og kontrol af mobile enheder, applikationer og data.
 4. 17-08-2018

  Deep Security for datacentret

  Med Trend Micro Deep Security kan du beskytte din virksomhed.
 5. 28-02-2018

  Sælg Trend Micros hurtigst-sælgende produkter med 60% rabat!

  Lige nu kan Arrow tilbyde dig 60% på 2 løsninger fra Trend Micro, som du nemt får solgt.
Leman Kalkan
Channel Developer
+45 30 16 13 98
Anders Christian Pedersen
Product Sales Specialist - Trend Micro & Brocade
+45 7025 4500
Inside Sales
+45 70 25 45 00