VMware

VMware

VMware er verdens førende leverandør af virtualiserings software og private cloud løsninger. VMware leverer ekstremt skalerbare, økonomiske og let tilgængelige løsninger, som favner bredt og kan matche de behov og krav, virksomheder af alle størrelser har til virtualisering eller cloud-installationer, hvad end de er private, hybride eller offentlige.

VMware formår gennem konstant produktudvikling, at vise hvordan deres produkter kontinuerligt er i stand til at reducere kapital-og driftsomkostninger, forbedre virksomhedens fleksibilitet og agilitet. Samtidig sikrer VMware en kontinuitet og sikkerhed, som langt overgår det, man kan opnå i en traditionel ikke-virtualiseret verden, og med deres cloud-strategi viser de, hvordan dette kan løftes direkte op i skyerne.

VMware hos Arrow ECS
Vi er den største og førende VMware-distributør i Danmark samt det eneste kursuscenter i Danmark med Premier VMware Authorized Training Center (VATC).

Vi stræber efter at:
 • være innovative omkring den værdi vi leverer til partnere og slutkunder.
 • have de mest kompetente folk og det højest certificerede VMware kursuscenter i Danmark.
 • bibeholde vores premium status som VMware distributør.

Fokus
Vi er rustet til at støtte vores partnere i at vækste deres VMware forretning ved f.eks. at hjælpe dem og deres kunder med:

 • at udnytte deres vSphere miljø endnu bedre end de gør i dag ved at implementere vSphere with Operations Management. Dette for at nærme sig begrebet ”Software-defined data center”, som muliggør væsentlige tidsbesparelser på drift af IT.
 • at indføre automatisering i den måde IT driftes på ved bl.a. at gå fra vSphere til vCloud Suite og implementere fordelene ved en privat/hybrid sky, som giver kunderne agilitet, skalerbarhed og valgfrihed.
 • at administrere brugerne, deres applikationer og data på en tidssvarende og fremtidssikret måde og den vej igennem opnå administrative og økonomiske fordele i forhold til den måde disse elementer håndteres på i virksomheden i dag. Denne løsning hedder VMware Horizon Suite.

Vores team tror på, at den gældende cloud-infrastruktur gennem det næste årti og frem, vil være VMware.

Løsninger
Vores løsninger ligger sig naturligt op af vores fokus-områder, og vi arbejder derved mod at definere løsninger, der skaber agilitet, valgfrihed og skalerbarhed i slutkundens datacenter, samtidig med at vi har fokus på det forretningsmæssige ved at øge tidsbesparelser og økonomiske fordele.
 
Kompetencer
Vores interne salgsteam arbejder bl.a. med proaktive renews og egenudviklede værktøjer til at gøre tilbudsgivning og licensoverblik hurtigt og mere effektivt. Dette betyder også at vores systemer kan kobles op til at interagere med vores partneres.
 
Arrow ECS modtog i 2013 VMware’s “Innovative Distributor of the Year” award, hvilket vi sætter stor ære i, i vores team, hvor innovation og fremsynethed er to af vores spidskompetencer.
 
How can we help?
Vi kan rådgive inden for teknologiløsninger til slutkunden, der muliggør, at kunden bevæger sig fra at have et omkostningsbaseret IT-infrastruktur center, til at have et forretningsorienteret center og dermed være fokuseret på IT-as-a-service.
 
Hos Arrow ECS har vi igennem et mangeårigt tæt partnerskab med VMware opbygget en bred vifte af kompetencer og viden, tjenester, løsninger og strategier omkring VMware’s produkter, som vi bruger til at støtte vores partneres forretning bedst muligt.

Tilbage til producenter
 

 

 Seneste nyheder

 
 1. 14-02-2019

  VMwares 2 års VCP certificeringsregel ophører med øjeblikkelig virkning

  Indtil nu, skulle alle, der havde en VCP certificering, sørge for at re-certificere sig selv indenfor 2 år.
 2. 29-11-2018

  Usage Meter Webinar

 3. 25-04-2018

  Mange nye forbedringer i VMware’s vSphere 6.7

  VMware lancerede i sidste uge en ny version af virtualiseringsplatformen vSphere med versionen 6.7.
 4. 28-02-2018

  Automation og standardisering – sådan kom IT hos kunden helt tæt på forretningen

  Lyt med på Arrows Podcast nr. 7 i rækken og hør hvordan automatisering og standardisering har fået Simcorp IT til at komme helt tæt på forretningen.
 5. 20-11-2017

  vCloud Usage Meter 3.6

  VMware har frigivet Usage Meter 3.6, som giver mere granuerlig rapportering af forbrug.
 

 Kontakt

 
Annette Sønderup Jakobsen
Business Unit Manager - VMware
+45 22 95 50 05
Kenneth Ulstrup
Channel Sales Manager
+45 30 16 13 57
Inside Sales
+45 70 25 45 00