/ > Producenter > Aruba Networks
Aruba

Aruba Networks

Aruba Networks er producent af trådløse netværksløsninger og mobilitetsløsninger for en lang række virksomheder – både SMB, offentlige organisationer og i enterprise-markedet. Ved at fokusere på en bedre og teknologisk avanceret WLAN-løsning er Aruba blevet en af førende producenter på markedet.

Aruba Networks har specialiseret sig i trådløse netværk, der giver virksomheder og enkeltpersoner mulighed for at være mobile i den grad, det ønskes i det enkelte tilfælde. Med den enkelte bruger som omdrejningspunkt sørger Aruba Networks for at sikre dennes adgang til det ønskede netværk på den mest optimale og sikreste måde.

Løsninger fra Aruba kan håndtere alle grader af mobilitet, internetadgang til gæster og netværk på arbejdspladsen såvel som på lokalkontorer.

Aruba hos Arrow ECS

Fokus
Vores team har overordnet fokus på at få folk til at tage stilling til deres trådløse netværk og stille krav til det, således de får et sikkert netværk med de ønskede og nødvendige funktioner. Samtidig fokuserer vi på at udforme netværk, der er sikre og har indbyggede sikkerhedsmekanismer. Disse to fokusområder er noget, produkterne fra Aruba networks er særligt gode til at favne.

Løsninger
Vores løsninger baseres på at lave sikre trådløse netværk med mulighed for administration og kontrol, således at virksomheden kan styre netværket og de applikationer, der må køre på det. Som en del af denne styring medfølger også prioriteringen af bestemte applikationer, der er vigtige for virksomheden. Ydermere ligger der i denne administration, at virksomheden også kan styre hvilke enheder, der tilkobles netværket og dermed kan trafikken på netværket både prioriteres og kontrolleres.

Slutteligt kan vi også tilbyde en løsning, der kan kontrollere virksomhedens netværk på tværs af udbydere, så selv hvis netværket ikke udelukkende består af Aruba komponenter, kan det altså administreres med en løsning fra os, og de fordele der medfølger.

Kompetencer
Vores team består af en række yderst kompetente medarbejdere, inden for salg såvel som teknik, hvilket betyder, at vi kan tilbyde løsninger og services i flere afskygninger.

How can we help?
Vores team er sammensat af en række medarbejder med mange års erfaring og kompetencer, der sammensat kan fungere som en kvalitetssikring af den løsning slutkunden får. Vi kan fungere som ”håndværkeren”, der laver arbejdet med at opsætte og implementere en løsning korrekt. Samtidig er vi forhandlerens ”forlængende arm” og en ekstra kompetence at trække på, da vi kan hjælpe med alle faser i udformningen af trådløse løsninger – lige fra designfasen, til implementering og support. Sammenlagt gør disse ydelser os til totalleverandør af Aruba produkter.

Tilbage til producenter
 
 
 

 Seneste nyheder

 
 1. 30-01-2019

  Nye muligheder med Aruba Wi-Fi 6

  Den 6. generation af Wi-Fi er kommet: 802.11ax også kendt som Wi-Fi 6.
 2. 30-01-2019

  Simpel administration af netværket for SMB-markedet

  Digital transformation, mobile strategier og interaktion med kunder spiller en stor rolle i at være konkurrencedygtig.
 3. 17-01-2018

  Nye artikler på Aruba Networks bloggen

  Har du besøgt vores Aruba Networks blog for nyligt?
 4. 27-11-2017

  Netværks-matematik der er til at forstå: Køb 25Gb til samme pris som 10Gb

  Accelerer netværks performance med 25Gb switche og reducer de samlede omkostninger til netværks infrastruktur.
 5. 27-11-2017

  Er du i tvivl om, hvilke enheder der er tilsluttet dit netværk?

  Flere danske virksomheder oplever, at deres netværksinfrastruktur har ændret sig over de senere år.

Kontakt

Lars Grubach
Business Unit Manager - HP
+45 28 19 60 77
Inside Sales
+45 70 25 45 00