Arrow ECS Internet > Producenter > Amazon Web Services

Amazon Web Services

​Amazon Web Services (AWS) er en af de største public cloud udbydere i Danmark. AWS levere on-demand cloud services via en subscription model.

Med en service portefølje spændende vidt fra simple infrastruktur ressourcer til kognitive AI , Machine learning og IoT services, tilbyder AWS en af de stærkeste og bredeste public cloud services med et hav af tools til at understøtte forretningsgange og processer hos den enkelte virksomhed.

En stor del af disse services tilbydes med en granulatet/granulering og skalerbarhed, der gør det muligt at starte meget småt og skalere herfra til løsninger, der passer til selv de største globale virksomheder. Med mulighed for at vælge en region for de enkelte services kan AWS tilbyde virksomheder så godt som lokal performance tæt på de brugere, der skal gøre brug af den enkelte data.

AWS økosystem tilbyder et hav af integrationsmuligheder, og automatisering er en grundsten i infrastrukturen. AWS har indgået partnerskaber med en bred vifte af teknologi virksomheder for at tilbyde nogle løsningerm, der gør det nemt for den enkelte at komme i gang med at benytte AWS. Her kan blandt andet nævnes samarbejdet med VMware, der omfatter mulighed for at deploye et fuldt Software defined datacenter (SDDC) i AWS og stadig selv at kunne administrere det workload, man lægger på platformen samt hvilken verdensdel infrastrukturen skal stå i.

Use casene er mange i AWS, og det er næsten kun fantasien, der sætter begrænsningen på de muligheder og services, man kan bygge sammen til at understøtte ens egen forretning.

Se overblik fra AWS marketplace over hvilke muligheder og services her


Kontakt

Carsten Blohm
Solutions Architect
+45 7025 4500