/ > Producenter > Blancco

Blancco

Er det væk, når det er slettet?
Data recovery undersøgelse viser, at 48 procent af brugte harddiske stadig indeholder data fra den tidligere bruger. Hvad værre er, 75 procent af disse drev har alle været forsøgt slettet. Så hvis brugeren allerede har ”slettet” filen, hvorfor kan data da blive genskabt? Kontakt os for at høre mere om forskellen på ”delete” og ”erase”.
 
Om Blancco
Som global innovator inden for data-sletning hjælper Blancco virksomheder med at overholde strenge industristandarder for at opnå absolut data sanering af alle it assets, fra mobile enheder til pc'er og bærbare computere, datacentre og virtuelle maskiner. Blanccos patenterede SSD-sletningsproces giver organisationer en sikker metode til at slette data på alle enheder - uanset underliggende teknologi - på en omkostningseffektiv, sikker og miljøvenlig måde.
 
Certificeret, godkendt og anbefalet
Blancco sletter efter 22 standarder og er certificeret, godkendt og anbefalet af 18 nationale og internationale styrende organer, hvilket gør Blancco til en af de førende producenter inden for datasletningsløsninger i verden. Certificeringer omfatter NATO, NCSC, TÜV - Saarland, NSM, ABW, RITEA, ADISA og Common Criteria. Et digitalt underskrevet, manipulationssikret certifikat for sletningen giver et detaljeret revisionsspor, som opfylder både interne og eksterne revisionskrav.
 
Arrow og Blancco
Tilføjelsen af ​​Blancco til Arrow ECS-porteføljen styrker sikkerheds- og complianceporteføljen, hvilket er afgørende i forhold til bl.a. GDPR og andre regulativer.
Som Blancco-partner hos Arrow kan du også udnytte de forskellige ressourcer og værktøjer, der er tilgængelige, herunder:

Service Provider Program Benefits - komplet udvalg af programfordele, herunder support-, uddannelses- og marketingpakker for Service Provider Partnere, bl.a. til at levere Erasure som en service.

Reseller Program Benefits - komplet udvalg af programfordele, herunder deal registrering, go-to-market support, træning og marketing pakker for forhandlere.

Blancco Partner Community - en altomfattende platform, der har til formål at gøre partnere i stand til proaktivt at promovere og sælge Blanccos sikre data-sletning og mobile diagnoseløsninger.
 
Hvis du ønsker at høre mere om Blancco eller at blive partner, så kontakt os.

Kontakt

Nana Deveril Grarup
Business Unit Manager, Netsec
+45 30 16 13 37