/ > Producenter > CensorNet

CensorNet

CensorNet er teknologi-leder inden for adaptiv multifaktor validering. Løsningen løfter både sikkerheden og produktiviteten med sin brugervenlighed og intelligente designmuligheder. CensorNet gør brug af mobiltelefonen til at validere brugeren, og kræver ingen software installeret på telefonen. Løsningen kan også konfigureres til automatisk at justere behovet for validering ud fra faktorer som for eksempel hvor brugeren befinder sig.

CensorNet understøtter alle gængse former for fjernarbejdspladser samt cloud- og portalløsninger såsom; Citrix XenApp, Citrix XenDesktop, Citrix Access Gateway og Netscaler, Citrix ShareFile, Microsoft Remote Desktop Services, Outlook Web Access, Microsoft Sharepoint Portal, VMware View og en stor del VPN-løsninger (via RADIUS), samt Web, tabletter, smartphones og andre teknologier.

Løsninger og Kompetencer
Hos Arrow ECS fører vi en række brands, såsom VMware, Citrix og Microsoft, som CensorNet komplimenterer rigtig godt på sikkerhedsfronten. Med vores brede viden om de mulige kombinationer på tværs af brands, kan vi være behjælpelige med at finde den bedst mulige løsning til den enkelte virksomhed.

Vores tekniske specialister står til rådighed, hvis der er brug for en hjælpende hånd til det tekniske aspekt af en CensorNet løsning.

How can we help?
Vores team består, ud over tekniske ressourcer, af en række medarbejdere, der kan besøge den enkelte slutkunde til en snak om, hvordan sikkerheden på deres login kan forbedres. Sammen med vores partnere kan vi desuden være behjælpelige med at analysere slutkundens nuværende løsninger og behov, samt træne personale i de tekniske aspekter af løsningerne.
 

Tilbage til producenter
 
 
 

 Seneste nyheder

 
 1. 04-04-2018

  CensorNet på InfoSecurity

  Hiv 1 eller 2 dage ud af kalenderen, og mød CensorNet på InfoSecurity!
 2. 17-01-2018

  96% tilfredshed på kundesupporten, og du kan tjene penge på det!

  Som CensorNet/SMS PASSCODE partner kan du sælge Direct Support til dine SMS PASSCODE kunder og sikrer at de får den supportdækning de skal bruge.
 3. 12-12-2017

  Kommer snart! Ny MFA løsning på vej i 2018

  I starten af 2018 kommer der en overbygning til den eksisterende CensorNet MFA on-premise løsning.
 4. 21-11-2017

  CensorNet Unified Security Services nu med MFA cloud edition

  CensorNet MFA Cloud Edition er det seneste medlem af serien af løsninger, der er integreret ind i CensorNet Unified Security Service (USS).
 5. 28-02-2017

  Lad ikke skyen kaste skygge over jeres IT sikkerhed

  Ved du, hvilke cloud apps jeres medarbejdere bruger, og hvor virksomhedens data ligger gemt?
 

 Kontakt

 
Leman Kalkan
Channel Developer
+45 3016 1398
Nick Jørgensen
Product Sales Specialist
+45 7025 4500
Inside Sales
+45 70 25 45 00