CensorNet

CensorNet er teknologi-leder inden for adaptiv multifaktor validering. Løsningen løfter både sikkerheden og produktiviteten med sin brugervenlighed og intelligente designmuligheder. CensorNet gør brug af mobiltelefonen til at validere brugeren, og kræver ingen software installeret på telefonen. Løsningen kan også konfigureres til automatisk at justere behovet for validering ud fra faktorer som for eksempel hvor brugeren befinder sig.

CensorNet understøtter alle gængse former for fjernarbejdspladser samt cloud- og portalløsninger såsom; Citrix XenApp, Citrix XenDesktop, Citrix Access Gateway og Netscaler, Citrix ShareFile, Microsoft Remote Desktop Services, Outlook Web Access, Microsoft Sharepoint Portal, VMware View og en stor del VPN-løsninger (via RADIUS), samt Web, tabletter, smartphones og andre teknologier.

Løsninger og Kompetencer
Hos Arrow ECS fører vi en række brands, såsom VMware, Citrix og Microsoft, som CensorNet komplimenterer rigtig godt på sikkerhedsfronten. Med vores brede viden om de mulige kombinationer på tværs af brands, kan vi være behjælpelige med at finde den bedst mulige løsning til den enkelte virksomhed.

Vores tekniske specialister står til rådighed, hvis der er brug for en hjælpende hånd til det tekniske aspekt af en CensorNet løsning.

How can we help?
Vores team består, ud over tekniske ressourcer, af en række medarbejdere, der kan besøge den enkelte slutkunde til en snak om, hvordan sikkerheden på deres login kan forbedres. Sammen med vores partnere kan vi desuden være behjælpelige med at analysere slutkundens nuværende løsninger og behov, samt træne personale i de tekniske aspekter af løsningerne.
 

Tilbage til producenter
 
 
 

 Seneste nyheder

 
 1. 17-08-2018

  Entrust Datacard køber SMS Passcode

  Den amerikanske IT-virksomhed Entrust Datacard køber danske SMS Passcode og indgår i strategisk partnerskab med CensorNet.
 2. 04-07-2018

  Databeskyttelse på mobiltelefoner, uden Mobile Device Management

  Med GDPR har interessen for databeskyttelse af Webmail/Office365 fået et boost.
 3. 20-06-2018

  Du kan ikke sikre, hvad du ikke kender til

  CensorNet er flyttet fra Software-as-a-Service til Just-about-everything-as-a-Service.
 4. 13-06-2018

  Password Reset - nu meget nemmere at administrere

  Med den nye version af Password Reset, er det nu muligt, kun at have et enkelt Password Reset Website på tværs af flere AD'er.
 5. 07-06-2018

  Giv din Office365-implementering et brugervenligt sikkerhedsløft

  Office365 er nu en realitet for de fleste, og med GDPR lige om hjørnet, er der en række sikkerhedselementer der bør adresseres.
 

 Kontakt

 
Leman Kalkan
Channel Developer
+45 30 16 13 98
Nick Jørgensen
Inside Sales
+45 7025 4500
Inside Sales
+45 70 25 45 00