Clavister

Clavister

Clavister er en svensk netværkssikkerhed producent, der leverer en bred vifte af netværk sikkerhedsløsninger til både fysiske og virtualiserede miljøer. Clavister’s løsninger anvendes af en lang række organisationer over hele verden.
 
Clavister tilbyder løsninger indenfor Cloud, Enterprise & Telecom. Deres løsninger er kendt for at have en høj ydeevne og for at være fleksible. Produkterne er komplette løsninger  hvor alle features er med som standard, der er altså ingen ekstramoduler som skal tilkøbes. Løsningen er baseret på Clavisters operativsysten (cOS) som er et multi-funktionelt operativsystem, som bla. indeholder application control som muliggør, at man kan afdække og kontrollere tusindvis af applikationer samt URL-filtrering og AV-signaturopdateringer, og er dimensioneret til at afvikle disse funktionaliteter med høj performance og til én samlet pris.
 
Clavisters management system InControl giver mulighed for, fra centralt hold, at definere og udrulle samtlige nødvendige politikker på samtlige produkter via en intuitiv og simpel konsol.
 
Produktreleases og supportaftaler er også let overskuelige, da Clavister tilbyder ”all-in-one” subscription, hvor fremtidige releases. Opdateringer og hardwaresupport (24/7) er inkluderet som standard.
 
Produkterne er delt ind i følgende kategorier:
  • Virtual Series, virtuel and cloud environments
  • Eagle Series, Remote and Branch Offices
  • Lynx Series, Industrial Applications
  • Wolf Series, Enterprises and Data Center
  • PolarBear Series, Telecom and Carrier Grade
Kontakt vores Security Team, hvis I ønsker mere information omkring Clavister og de produkter de tilbyder.

Tilbage til producenter
 
Could not resolve all the selected users.

Kontakt

Inside Sales
+45 70 25 45 00