Crossbeam

Crossbeam

​Crossbeam leverer en åben hardware platform til en række best-in-class sikkerhedsløsninger. Crossbeam-platformen er kendetegnet ved meget høj ydeevne, skalérbarhed og pålidelighed, og lever op til de krav, der typisk stilles af større virksomheder, hostingselskaber og offentlige institutioner.

 
Med best-in-class sikkerhedsprodukter på Crossbeam-platformen opnår man en intelligent og pålidelig risikohåndtering. Det gør det muligt at overholde compliancekrav og ikke mindst at beskytte virksomhedens vitale data og applikationer.
 
X-serien er grundlæggende en virtuel infrastruktur, eller rettere "network-in-a-box". Det er en fleksibel platform, der nemt indretter sig efter skiftende krav fra applikationer og performance.
 
Check Point på Crossbeam
Check Point og Crossbeam har haft et solidt samarbejde i mere end 10 år. Check Point VSX, er en virtualiseret firewall, og Crossbeam er den hurtigste platform for Check Point VSX. Check Point R7x, der er sikkerhedsbevidste virksomheders foretrukne next generation firewall-løsning, præsenterer imponerende måltal som 10 millioner samtidige firewall sessioner, mere end 320.000 nye forbindelser pr. sekund og et realistisk performancetal på 40 Gbps.


Tilbage til producenter
 

 

 

 

 

 Kontakt

 
John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54
Inside Sales
+45 70 25 45 00