/ > Producenter > Dell EMC
EMC

Dell EMC

Dell EMC Computer Systems Danmark A/S har stor erfaring i levering af informationsinfrastruktur og er i dag leverandør til adskillige danske offentlige myndigheder, samt store og små virksomheder inden for alle brancher. Dell EMC Corp. er verdens største virksomhed inden for håndtering af ekstern storage og information. Virksomheden blev etableret i 1979 og er i dag et selskab med mere end 60.000 ansatte, som kun fokuserer på informationsinfrastruktur.
 
Dell EMC bygger informationsinfrastrukturer og virtuel infrastruktur for at hjælpe folk og virksomheder rundt omkring i verden med at frigøre den potentielle forretningsværdi, der er i deres digitale informationer. Dell EMC's produkter inden for backup og recovery, enterprise content management, unified storage, big data, enterprise storage og -flash, data federation, dataarkivering, sikkerhed og deduplikering hjælper kunderne til at understøtte IT trust i den næste bølge af information management. Dette sætter Dell EMC’s kunder i stand til at tilbyde IT-as-a-Service som en del af deres rejse mod cloud computing.
 
Fokus
Dell EMC teamet hos Arrow ECS er kendetegnet ved mange års erfaring med datacenterteknologi. Det primære forretningsområde vi arbejder indenfor er levering og udvikling af informationsinfrastrukturer.
 
Løsninger
Vi arbejder altid mod at tilbyde vores kunder fremtidssikrede løsninger og arbejder med både små og store løsninger.
 
Med udgangspunkt i Dell EMC’s produktportefølje arbejder vi med flere forskellige brancheledende teknologier og platforme, herunder; komplet storage-infrastruktur, f.eks. backup og recovery, enterprise content management, unified storage, enterprise storage, scale-out NAS, big data-løsninger, arkivering og datasikkerhed.
 
Kompetencer
Vi har kompetencer inden for salg, presales og implementering af storageløsninger. Vi har desuden stor erfaring i at understøtte vores partnere enten indirekte eller direkte i form af rådgivning og præsentationer af de helt rigtige løsninger for kunden.
 
How can we help?
Vores team råder over mange års erfaring inden for salg af storageløsninger og kan rådgive om tekniske såvel som forretningsmæssige fordele for partnere og slutkunder.
 
Vores tekniske ressourcer kan være behjælpelige med alt fra sizing og implementering til konfiguration og teknisk rådgivning. Derudover kan vi hos forhandleren være behjælpelig med at sælge Dell EMC’s totale løsningsportfolio.
 

 

 Seneste nyheder

 
  1. 28-02-2018

    Dell EMC er førende Distributed File Systems og Object Storage

    Jævnfør Gartner er det igen Dell EMC som fører – med stor distance til konkurrenterne – indenfor Distributed File Systems og Object Storage.

Kontakt

Glen Andersen
Business Unit Manager - Dell EMC
+45 3016 1336
Carsten Dan Petersen
Solution Specialist - Dell EMC
+45 3016 1363
Inside Sales
+45 70 25 45 00