/ > Producenter > Exinda Networks
Exinda Networks

Exinda Networks

​Med Exindas produkter opnås en optimal performance af sine forretningskritiske applikationer. Deres løsning kombinerer WAN optimering og trafikprioritering med viden om brugere og applikationer, og de prioriteringer virksomheden fastsætter. Pga. deres innovative tilgang er Exinda blevet den hurtigst voksende producent inden for dette område.
 
Unified Performance Management
Exinda tilbyder en unik kombination af WAN optimering og trafikprioritering samlet på én fysisk platform. Det er meget nemt at installere; ofte kan det gøres i løbet af frokostpausen. Det er straks sværere at fjerne løsningen igen. Ikke teknisk, men fordi brugerne vænner sig til den gode performance.
 
Der er mange fordele i at samle WAN optimering og trafikprioritering på samme platform. Det gør det nemt at administrere og nemt at formulere den politik for båndbredde-anvendelsen, der skal gælde. Exinda kan identificere tusindvis af applikationer (og under-applikationer som fx. "Skype tale" eller "Skype video") og integrerer brugerinformation fra ActiveDirectory både i rapportering og håndhævelse. En anden væsentlig fordel ved Exinda er muligheden for præcist at måle og rapportere hvordan forskellige applikationer og forbindelser performer.
 
Edge Cache
Exinda Edge Cache cacher webelementer, videoer og softwareopdateringer, hvilket giver brugerne på lokalkontoret en optimal performance, og belastningen af netforbindelsen nedsættes. Exinda Edge Cache arbejder også udfra de prioriteringer ift. applikationer og brugere, som virksomheden fastsætter.

Tilbage til producenter
 
 

 Kontakt

 
John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54
Inside Sales
+45 70 25 45 00