/ > Producenter > Extreme Networks
ExtremeNetworks

Extreme Networks

Extreme Networks leverer sofistikerede Ethernet løsninger, der opfylder de sværeste udfordringer i IP-baseret kommunikation.

Extreme Networks® grundlagt i 1996, i Santa Clara, Californien, er et børsnoteret teknologi selskab, der designer og producerer avancerede Ethernet løsninger, der opfylder de høje og kritiske udfordringer for nutidens IP-baserede kommunikation.

Extreme Networks®  har leveret mere end 30 millioner Ethernet-porte og er tilgængelig i mere end 50 lande og er kendt for sin filosofi om "Ethernet Everywhere". Med en ekstremt stærk switch portefølje, kan de levere komplette løsninger, der spænder fra Enterprise Networking til Data Center, mobil-operatører og til Metro Service Providers.
 
Extreme Networks®  er en meget innovativ virksomhed, og var den første producent af netværksprodukter med et modulopbygget operativsystem (Extreme XOS) herunder en ring teknologi (EAPS) der på mindre end 50 ms (MHP) kan redirigere netværkstrafikken. Dette har ført til, at Extreme Networks har vundet en række store projekter, hvor sikker redundans skalerbarhed og åben arkitektur har været den afgørende faktor.

Få general information omkring Extreme Networks - her

Tilbage til producenter


Kontakt

John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54
Inside Sales
+45 70 25 45 00