/ > Producenter > ForeScout

ForeScout

ForeScout har pioneriseret en agentløs tilgang til netværkssikkerhed for at imødegå den eksplosive vækst i mobil computing, IoT og cloud computing. ForeScout tilbyder en stærkt skalerbar, heterogen platform, der giver globale virksomheder og offentlige virksomheder net overblik med agentløs overvågning og kontrol over kendte og ikke-kendte enheder, herunder fysisk og virtuel infrastruktur, pc'er, bærbare computere, tabletter, smartphones og de nyeste IoT-enheder, der er forbundet til netværket. ForeScout’s teknologi leverer realtime overvågning af enheder og samarbejder med forskellige sikkerhedsproducenter, nedbryder siloer, automatiserer arbejdsgange og optimerer eksisterende investeringer. ForeScout har hjulpet mere end 2.500 kunder i over 70 lande deres netværkssikkerhed og compliance med ForeScout-løsninger.

Flere enheder end vi ved på Netværket
I takt med teknologien udvikles, kommer der også flere og flere enheder på virksomhedens netværk. Det betyder, at det bliver langt sværere at holde styr på for IT-afdelingen. Det har ligeledes også den effekt, at der for Hacker kommer en langt større angrebsflade, og det derfor er nemmere at komme ind i virksomheden infrastruktur. Hvis man også holder for øje, at mange af de nye enheder er IOT, som ikke har nogen form for sikkerhed indbygget, bliver det sværere at beskytte virksomhedens data og infrastruktur uden de rigtige værktøjer.

Derfor skal man som virksomhed finde alle enheder, der tilkoblet netværket, og tildele dem en sikkerhedsprofil og styrer dem intelligent – uden at blokkere og hindre virksomheder forretningsgang.

Kontakt

John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54