/ > Producenter > Fortinet
Fortinet

Fortinet

​Fortinet er en verdensomspændende leverandør af netværkssikkerhedsudstyr og blandt markedets ledende leverandører af Unified Threat Management (UTM). Deres produkter og serviceabonnementer giver en dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod det til stadighed skiftende trusselsbillede. Blandt kunderne er en lang række store virksomheder, tjenesteudbydere og offentlige institutioner - herunder størstedelen af virksomheder i “2009 Fortune Global 100”-listen. Fortinet har hovedkvarter i Sunnyvale, Californien.
 
Trusselsbilledet er i konstant udvikling
I løbet af de seneste 10-15 år er der sket en udvikling i trusselsbilledet fra det netværksbaserede til det indholdsbaserede. Angrebene er flyttet højere op i protokolstakken, og det giver en kompleksitet, der stiller helt andre krav til sikkerhedsløsningerne. Der skal kunne skelnes mellem ondsindet og lovligt indhold i et bredt udvalg af applikationer.
 
Adgangsvejene for trusler er en blanding af email, websurfing og ikke mindst de sociale medier. Dvs. det ikke er tilstrækkeligt at identificere en given protokol eller applikation: Selve indholdet skal analyseres og sammenholdes med information om, hvem og hvor anvenderen er, for at sikkerhedsudstyret kan træffe de korrekte beslutninger om, hvem der må hvad, og hvad der skal stoppes.

Tilbage til producenter
 
 
 

 Seneste nyheder

 
 

 Kontakt

 
John Normann
Managing Director
+45 28 19 60 54
Nana Deveril Grarup
Business Unit Manager, Netsec
+45 30 16 13 37
Inside Sales
+45 70 25 45 00