Fortinet w7 image.jpg

I løbet af de seneste 10-15 år er der sket en udvikling i trusselsbilledet fra det netværksbaserede til det indholdsbaserede. Angrebene er flyttet højere op i protokolstakken, og det giver en kompleksitet, der stiller helt andre krav til sikkerhedsløsningerne. Der skal kunne skelnes mellem ondsindet og lovligt indhold i et bredt udvalg af applikationer.

Adgangsvejene for trusler er en blanding af e-mails, websurfing og ikke mindst de sociale medier. Dvs. det ikke er tilstrækkeligt at identificere en given protokol eller applikation: Selve indholdet skal analyseres og sammenholdes med information om, hvem og hvor anvenderen er, for at sikkerhedsudstyret kan træffe de korrekte beslutninger om, hvem der må hvad, og hvad der skal stoppes.

Fortinet er en verdensomspændende leverandør af netværkssikkerhedsudstyr og er markedsledende inden for Unified Threat Management (UTM). Deres produkter og services giver en dækkende, integreret og højtydende beskyttelse mod det til stadighed skiftende trusselslandskab.

Fortinet har et fantastisk budskab med en bred produktportefølje, der med denne, kan levere en fuldstændig end-to-end security løsning ”Fortinet Security Fabric”.

Fortinet og Arrow tager på tur rundt i landet og vil rigtig gerne komme forbi til en snak om hvordan vi sammen kan skabe en rigtig god og spændende forretning, hvor vi bakker op med udviklende aktiviteter.

Vi håber at høre fra dig på nana.grarup@arrow.com