/ > Producenter > Hitachi Vantara
Hitachi

Hitachi Vantara

​Hitachi Vantara hjælper virksomheder med at omdanne rå data til værdifuld information ved at gøre den lettere at få adgang til og enklere at administrere. Hitachi Vantara's vision er, at IT skal være virtualiseret, automatiseret, klar til cloud computing og bæredygtig, og vi tilbyder de bedste informationsteknologier, serviceydelser og løsninger, der reducerer IT omkostningerne og øger fleksibiliteten.
 
Hitachi Vantara er førende inden for storage virtualisering og den eneste på markedet, der tilbyder en samlet virtualiseret platform til alle data og information. Vores løsninger klarer den voksende datamængde samtidig med at de samler og organisere data som værdifuld information. Det er løsninger, der mindsker dine udgifter og forenkler din drift. Hitachi Vantara er overbevist om, at data er drivkraften i verden, og at information er den nye valuta.Tilbage til producenter


 

 Seneste nyheder

 
 1. 22-09-2017

  Hitachi introducerer Hitachi Vantara

  Ny digital virksomhed samler Hitachi Data Systems, Hitachi Insight Group og Pentaho for at blive endnu skarpere til at ruste virksomheder til IoT og til at skabe værdi ud af deres data.
 2. 02-07-2017

  Hitachi Content Platform

  Hitachi Content Platform i den rette konfiguration, er en 100% backupfri objektbaseret løsning.
 3. 20-06-2017

  HDS Storage & Brocade switche

  Hvis der er brug for et decideret storage netværk, kan de nyeste switche fra Brocade også købes af HDS.
 4. 14-06-2017

  To cloud or not to cloud?

  Hitachi Content Platform er en cloud løsning uden grænser.
 

 Kontakt

 
Allan Nymann
Sr. Strategic Partner Manager
+45 2819 6021
Inside Sales
+45 70 25 45 00