IBM

IBM er en af verdens førende IT-virksomheder inden for salg af hardware- og softwareprodukter herunder servers, storage og applikationer. Derudover har IBM fokus på big data, cloud computing og mobility, som anses for vigtige i fremtiden, og som derfor er en del af ”A smarter planet”-initiativet hos IBM.

IBM leverer skaleringer indenfor bl.a. server, storage og netværksløsninger og kan dermed tilbyde konfigurationer til SMB virksomheder og store multinationale virksomheder, uden at det går ud over ydeevnen, hastigheden eller sikkerheden.

IBM hos Arrow ECS

Fokus
I Arrow ECS’s IBM team er vores primære styrke den indgående viden, vi har omkring IBM’s produkter og løsninger. Vi har overblikket over, hvad der sker i branchen og hvilke muligheder, der findes til at løse en udfordring eller en problemstilling hos en given kunde. Vi har altid fokus på at finde den bedst mulige løsning for slutkunden og for at skabe denne, fokuserer vi på at:
 • Effektivisere og reducere omkostninger
 • Skabe konkurrencemæssige fordele
 • Reducere risici
 • Skabe bedre services

Løsninger
Vi afdækker de behov, den enkelte kunde har og finder derefter i samarbejde med forhandleren frem til den bedst mulige måde at skrue en løsning sammen på, så kunden opnår mest muligt af de fire parametre.

Overordnet set går vores løsninger på at skabe optimering på infrastrukturen såvel som forretningen. Det er dét, vores team gør særligt godt da vores viden er en sammenslutning af og forståelse for både det tekniske såvel som forretningsmæssige. 

Kompetencer
Vi er den it-distributør i Danmark med flest ressourcer og kompetencer inden for IBM Storage, Power, System X og Software, herunder Business Analytics og Tivoli. Vores samlede erfaring i teamet er den afgørende faktor for at vi altid får løst alle opgaver på den bedst mulige både, da vi kan trække på hinandens ressourcer og viden. Vi lægger vægt på det gode samarbejde på tværs af relationer - mellem os, forhandleren og slutkunden.

How can we help?
I forhold til slutkunderne arbejder vi altid ud fra en tese om, at vi kan optimere på de fire tidligere beskrevne fokuspunkter og sammen med forhandleren levere den ideelle løsning. For at løse en problemstilling trækker vi på de tekniske og forretningsmæssige ressourcer, der er i vores team og opnår derigennem konsensus i den endelige løsning.

Vi bidrager primært til forhandlerens eksisterende forretning ved at udarbejde løsningsforslag, konfigurere løsninger samt skrive tilbud. Det er vores arbejde at assistere forhandleren i de tiltag, der er brug for, og vi vil derfor ikke begrænse os selv ved at liste en række services op. Vi kan kort fortalt bidrage med alt fra pre-sales, til implementering og konfigurering.
 

IBM Services
bundbanner_v2.jpg

Tilbage til producenter

 

 Seneste nyheder

 
 1. 14-03-2019

  HyperSwap – den bedste aktiv/aktiv dual-site løsning på markedet

  HyperSwap kan anvendes på IBM Storwize V5030, V7000 og Flash V9000, V9100 samt San Volume Controller.
 2. 09-01-2019

  Kom godt fra start i 2019

  Med IBM’s komplette storage portfolio er du sikker på at komme godt fra start i 2019.
 3. 23-05-2018

  IBM All Flash Storage

  Få hver 3. SSD disk GRATIS!
 4. 27-10-2017

  IBM Tier0 Storage

  IBM lancere ny Flash System- optil 220Tb på blot 2U.

Kontakt

Lars Kok
Business Unit Director
+45 28 19 60 13
Inside Sales
+45 70 25 45 00