/ > Producenter > IBM > IBM Power8

Fokuser på it-performance og sluk samtidig for halvdelen af it-miljøet

Test en IBM Power8 Linux maskine gratis i 2 uger inkl ½ dags konsulent assistance

 
Som MSP er din virksomheds it-infrastruktur afgørende for, hvilke resultater kunderne opnår af deres investeringer i forretningssystemer og analysesoftware - og om de kan få optimalt udbytte af ydelser i skyen.
 
Har du brug for mere saft og kraft i it-miljøet, dvs. ekstra høj performance, driftssikkerhed og skalerbarhed? Vil du gerne arbejde med åbne teknologier og operativsystemer, så kunderne ikke oplever begrænsninger? Vil du gerne konsolidere og spare betydelige ressourcer?


”IBM POWER8 er markedets højest ydende serverarkitektur, baseret på mange års udvikling og erfaringer og nu IBM’s ’best of breed’ målrettet små og mellemstore MSP’er og virksomheder. IBM POWER8 er vores svar på dine udfordringer i it-miljøet.”
Thomas Grosbøl, Product Manager - IBM Power Systems, Arrow ECS.


Med IBM POWER8 kan du booste din it-performance i en så ekstrem grad, at du faktisk kan slukke for halvdelen af it-miljøet – uden at gå på kompromis med noget. Du får en sammenhængende serverarkitektur, langt større sikkerhed og fleksibilitet end i din eksisterende løsning, og du opnår store besparelser. Du kan reducere dine omkostninger til licenser, strøm og køling med op til 50 pct. og dit it-miljø til omkring den halve fysiske størrelse, uden at det ændrer ved den samlede performance.
 
IBM POWER8 er også ideel, hvis du i stedet vil udvide dit datacenter og øge den samlede performance endnu mere. Dine kunder vil opleve, at det bliver væsentligt nemmere og hurtigere at få adgang til tunge og komplekse dataapplikationer og cloud services.


IBM POWER8 test kampagne
Arrow ECS tilbyder dig muligheden for at teste en IBM POWER8 Linux maskine i 2 uger, hvorved du kan sammenligne performance, driftssikkerhed og skalerbarhed op mod din virksomheds nuværende system. Vi hjælper dig naturligvis i gang og står til din rådighed 24/7.

For at komme godt i gang tilbyder vi ligeledes ½ dags konsulent assistance, hvor en
IBM Arrow ECS konsulent kommer til jer.

Det er selvfølgelig free-of-charge.


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen
til at kontakte:
Thomas Grosbøl
Business Unit Manager - IBM Systems Hardware
+45 2819 6065