/ > Producenter > IBM Software

IBM Software

Vi ser store vækstmuligheder i markedet for IBM software og vores rolle er at gøre det nemt og attraktivt for dig som forhandler at tilbyde IBM software løsninger.

IBM Gruppen hos Arrow ECS er den største IBM distributør i Danmark. Vi har mere end 10 års erfaring i presales, salg og support på IBM Software. Arrow ECS har et dedikeret IBM software team, der har erfaring med løsninger, som spænder fra mindre SMB kunder til store komplekse enterprise løsninger.
Vi hjælper vores partnere med alt fra licensprogrammer, ordreafgivelser, marketing aktiviteter og andet som kan forøge din forretning på IBM software.

Partnerprogrammer
IBM har etableret to partnerprogrammer, som præmierer de partnere, der tilfører værdi til IBM's udbud af software med højere indtjeningsmuligheder. For en dialog om, hvordan du kan udnytte forretningsmulighederne i VAP (Software Value Advantage Plus) og i SVI (Software Value Incentive), er du velkommen til at kontakte IBM software teamet hos Arrow ECS.

Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du har ideer til nye kampagner eller tiltag, som kan forøge din forretning på IBM software. Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om de forretningsmuligheder vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte én fra IBM Software teamet. (Download kontaktark).

IBM Software Brands
IBM software forbedrer produktiviteten og værdien af eksisterende ressourcer. Kundens medarbejdere kan arbejde smartere, samarbejde mere effektivt og få adgang til den korrekte information, der er afgørende for at træffe de rigtige beslutninger. Læs mere om IBM's software løsninger på http://www.ibmsolutions.dk/ 

Det vi kan tilbyde
Arrow ECS har været IBM Value Added distributør i adskillige år og det betyder, at vi har et dedikeret software team med indgående kendskab til IBM-organisationen, procedurer og processer. Vi har opbygget specialiseret viden inden for IBM software-licensering og har erfaring med løsninger til både enterprise og SMB.

Vores rolle som distributør er at være sparringspartner og udførende i forhold til de områder, hvor partneren har et behov.
 
Har du svært ved at opbygge din pipeline?
Har du svært ved at nå den rigtige målgruppe?
Har du svært ved at formidle dit budskab?

Ring eller skriv til os, og hør hvordan vi kan hjælpe dig. (Download kontaktark).

Vil du sælge IBM Software?
Ring og få en uforpligtende snak om, hvordan du bliver IBM partner, hvad du får ud af det og hvordan du kommer i gang. SVI, VAP, Passport Advantage er blot nogle af de ting du skal sætte dig ind i. Det hjælper vi dig med. Det er det, vi er her for…

Uddannelse og kurser?
Arrow ESC er IBM Authorized Training Provider. Se vores uddannelsestilbud og kursuskalender her.

Tilbage til producenter

 
 
 

 Seneste nyheder

 
 1. 27-03-2019

  Webinar om IBM’s nye partnerprogram

  IBM’s nye partnerprogram for MSSP’er kombinerer fordelagtige partnermuligheder med IBM’s stærke security-portefølje.
 2. 25-04-2018

  Design. Develop. Deploy. Done. Det er IBM Cloud Private (ICP)

  Private Cloud er for de fleste virksomheder blevet en vigtig del af deres digitaliseringsstrategi med særligt stor fokus på sikkerhed og compliance.
 3. 17-06-2016

  Security Intelligence

  Forudgrib det ukendte. Opdag og håndter cybertrusler med security analytics før det er for sent.

Kontakt

Lars Holst Bertram
Business Unit Manager - IBM Software
+45 28 19 60 24
Jonas Haugaard Nielsen
Channel Development Manager
+45 30 16 13 46
Pia Olesen Skov
Channel Development Manager - IBM Software
+45 30 16 13 81