/ > Producenter > INFINIDAT

INFINIDAT

Arrow ECS og INFINIDAT har indledt et tæt samarbejde for at få en større bid af enterprise storage markedet.

En af de største it-udfordringer for erhvervslivet er den enorme datavækst, og det er her, at INFINIDAT har formået at skabe reel forretningsmæssig værdi med en række nytænkende storageløsninger.

Virksomheder og service providers har behov for systemer, der kan håndtere store mængder af data, der skal kunne tilgås hurtigt og nemt. Det får mange til at kigge mod cloud-løsninger til lagring af de data, der ikke behøver at være nemt tilgængelige. Samtidig investeres der dyrt i mere jordnære storageløsninger, der kan levere den øvrige datamængde hurtigt. INFINIDAT har udviklet en række storageløsninger, der dækker begge behov.

INFINIDAT er i dag en globalt etableret storage leverandør. INFINIDAT er grundlagt af Moshe Yanai AKA "the Godfather of storage”, som tilbage i start 80’erne teknisk grundlagde EMC, som stadig benytter sig af den teknologi, han udviklede den gang. Han stoppede i 2001 og grundlagde herefter “XIV”, som senere blev købt af IBM.

Med INFINIDAT har Moshe Yanai vendt branchen på hovedet – ikke kun på produkt porteføljen, men også på alle andre aspekter, herunder support.

 

 Kontakt

 
Lars Kok
Business Unit Director
+45 28 19 60 13