Lenovo

​Om Lenovo
Lenovo er en global Fortune 500-virksomhed og den førende leverandør af innovativ teknologi til forbrugere og erhvervslivet. Lenovos produktportefølje dækker en række kvalitetsprodukter og services, bl.a. pc’er (de legendariske Think- og multimode YOGA-brands), smart tvs samt en række internetforbundne mobile enheder bl.a. tablets og smartphones. Med opkøbet af IBMs System X serverforretning dækker Lenovos portefølje nu også server og storage.

Med dette opkøb er Lenovo nu særdeles godt positioneret og tilbyder nu deres kunder en komplet end-to-end-løsning inklusive server, storage, networking og tilhørende software og services.

Lenovo hos Arrow ECS

Fokus
I Lenovo teamet hos Arrows ECS kan vi levere den komplette Lenovo server og storage portefølje.

Vi har overblikket over, hvad der sker i branchen og hvilke muligheder, der findes til at løse en udfordring eller en problemstilling hos en given kunde.

Et nøglefokus for os er at drive markedsføring og events i tæt samarbejde med vores partnere, så vi sikrer bedst muligt kendskab til Lenovos løsninger i markedet  og dermed også sikre mulighed for en kontinuerlig tilgang af forretning til kanalen.

Kompetencer
Vores team består af folk med både en teknisk og kommerciel indgang til Lenovos produktportefølje, og vi har dermed mulighed for at hjælpe med både dybt tekniske problemstillinger samt kommercielle overvejelser omkring fokusområder hos den enkelte partner.

How can we help?
Vores team kan assistere både slutkunder og forhandlere med teknisk assistance og rådgivning. Derudover fokuserer vi i høj grad på at være en ekstra ressource for vore partnere i salgsprocessen og yder dagligt rådgivning om aspekter som f.eks. licensering, konfigurering, vurdering af løsningsforslag og meget mere.

Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter eller besøg www.lenovo.com for yderligere information.

Tilbage til producenter

 

 Seneste nyheder

 
  1. 10-11-2017

    Lenovo Black Friday

  2. 15-08-2017

    Ny stor lancering fra Lenovo

    Lenovo har nu lanceret deres nye server/storage og netværkslinje – Lenovo Thinksystem.

Kontakt

Carsten Hardy Bach Petersen
Product Manager - IBM System X
+45 60 23 60 06
Søren Hyllested
Sales Specialist
+45 60 23 60 44
Heine Danielsen
Solution Specialist
+45 7025 4500
Steffen Graabæk Knudsen
Product Manager
+45 30 16 13 72
André Christensen
Inside Sales
+45 30 16 13 32